Katalóg

Wintech Tooling Co., Ltd

Wintech Tooling Co., Ltd

Wintech Tooling Co., Ltd

26.07.2023 09:45

Čína Rýchle vstrekovacie lisy Company

Odpoveď na inzerát

Rýchle vstrekovanie plastov, známe aj ako rýchle obrábanie alebo rýchle prototypovanie, je výrobný proces, ktorý sa používa na rýchlu výrobu plastových dielov v malých objemoch. Je to variácia tradičného vstrekovania, ktoré je široko používanou výrobnou technikou na výrobu veľkých objemov plastových dielov.



Hlavnou výhodou rýchleho vstrekovania je jeho schopnosť urýchliť výrobný cyklus pre nízkoobjemové diely. Zahŕňa použitie hliníkových alebo mäkkých oceľových foriem namiesto odolnejších a drahších oceľových foriem používaných pri tradičnom vstrekovaní. Tieto formy sa dajú vyrobiť oveľa rýchlejšie a s nižšími nákladmi, vďaka čomu je rýchle vstrekovanie životaschopnou možnosťou na výrobu prototypov a malých sérií.



Proces zvyčajne zahŕňa tieto kroky:

Návrh a výroba prototypu: Návrh súčiastky sa vytvorí pomocou softvéru na počítačom podporované navrhovanie (CAD). Prototyp súčiastky sa môže vytvoriť pomocou techník, ako je 3D tlač, aby sa overil návrh pred pokračovaním výroby.



Výroba formy: Forma sa vyrába z hliníka alebo mäkkej ocele, ktoré sa môžu obrábať alebo tlačiť 3D tlačou. Tento krok je zvyčajne rýchlejší a nákladovo efektívnejší v porovnaní s výrobou oceľových foriem používaných pri tradičnom vstrekovaní.



Vstrekovanie: Forma sa upevní do vstrekovacieho stroja a roztavený plastový materiál sa pod vysokým tlakom vstrekuje do dutiny formy. Materiál rýchlo stuhne a nadobudne tvar formy.



Odstránenie a konečná úprava dielu: Po stuhnutí plastu sa forma otvorí a diel sa odstráni. Prípadný prebytočný materiál alebo nedokonalosti sa orežú alebo vyhladia, aby sa dosiahol požadovaný konečný vzhľad.



Služby rýchleho vstrekovania ponúkajú v porovnaní s tradičnými metódami vstrekovania niekoľko výhod.


Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Oblasť
china