Katalóg

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

10.07.2024 01:00

Mokrý vysoko výkonný laserový analyzátor veľkosti častíc s veľkým dosahom

Odpoveď na inzerát

Vysoko výkonný laserový analyzátor veľkosti častíc s veľkým dosahom a detekčným uhlom 0,0155-141 stupňov

Popis produktu

Víťaz 2009


Winner2009A/Winner2009B plne automatický mokrý laserový analyzátor veľkosti častíc prijíma princíp rozptylu MIE, meranie veľkosti je od 0,01μm do 2000μm, ktorý ponúka spoľahlivú a opakovateľnú analýzu veľkosti častíc pre rôzne aplikácie.Používa duálny lúč a viacnásobné spektrálne detekčné systémy a technológiu testovania rozptylu bočného svetla na výrazné zlepšenie presnosti a výkonu testu, v mene domácej pokročilej úrovne v tejto oblasti.

Hlavné vlastnosti

(1) Víťazný patent - dizajn optickej dráhy
Konvergujúce svetlo Fourierova transformácia svetla patentovaná technológia, aby rozptyl svetla nebol obmedzený na clonu objektívu. Vďaka dvojitému spektrálnemu dizajnu dosahuje presnosť od 0,01 μm do 2000 μm/1200 μm a dvojlaserové ortogonálne svetlo využíva polovodičový pomocný laser, ktorý rozširuje testovací uhol od 45 stupňov do 135 stupňov a zabezpečuje príjem všetkých uhlov signálov.

(2) Rozšírenie rozsahu merania
Rozsah merania Winner2008A/B sa výrazne rozšíril na 0.01μm, vhodné najmä pre malé vzorky používateľa, výsledky testov submikrónových častíc dosiahli medzinárodnú úroveň

(3) Plne automatický zabudovaný systém mokrej disperzie
Ultrazvuková disperzia, mechanické miešanie a cirkulačný kanál rozumne integrované vo vnútri prístrojov, zabezpečujú rovnomernú disperziu a distribúciu častíc v procese testovania, účinne zabraňujú nerovnomernej distribúcii, javu usadzovania veľkých častíc spôsobenému dlhým potrubím vonkajšieho disperzného systému , aby sa zabezpečila presnosť výsledkov testu.

(4) Inteligentný prevádzkový režim
S inteligentným automatickým režimom prevádzky, aby sa dosiahol kľúčový test, pokiaľ podľa rýchleho pridania vzorky kliknete na "test", všetky procesy vrátane prívodu vody, disperzie, cirkulácie, testovania, čistenia, záznamu údajov, analýzy údajov, uloženia a tlače sa automaticky dokončia, nielenže sa zníži pracovné zaťaženie pri testovaní, ale aj odstráni zasahovanie ľudského faktora, aby sa ďalej zvýšila presnosť a autentickosť výsledkov testovania.

(5) Automatický systém vyrovnávania optickej dráhy

Presnosť štyroch hybridných krokových motorov v automatickom systéme optických komponentov, mikro presnosť 0,01 μm, prístroj svetelnej dráhy je vždy na najlepšej úrovni, aby sa eliminovali ručné na svetelnej dráhe a problémy a ťažkosti, ale aj zvýšila presnosť a stabilita výsledkov testov.

(6) Autoritatívna metóda kalibrácie
V celom rozsahu testov s použitím národných štandardných materiálov na kalibráciu, len raz ročne môže prístroj kalibrovať. Kalibračná metóda je jednoduchá a rýchla.

(7) Patentovaná technika neobmedzeného voľného uloženia

Víťaz originálnej patentovanej technológie neobmedzeného voľného uloženia, analýza veľkosti častíc nie je ovplyvnená žiadnymi funkčnými obmedzeniami, skutočne odráža distribúciu veľkosti častíc.

Aplikácia


Analyzátor veľkosti častíc sa široko používa na analýzu cementu, keramiky, liekov, drogérie, farbív, výplní, chemických výrobkov, katalyzátorov, brajzlíkov, prachu, prísad, pesticídov, výbušnín, grafitu, fotocitlivého materiálu, paliva, kovového a nekovového prášku, uhličitanu vápenatého, kaolínu a iných práškových materiálov.

Náš tím

Naším cieľom je poskytovať superkvalitné a konkurencieschopné ceny laserového analyzátora veľkosti častíc pre klientov na celom svete!
Vytvorili sme viac ako 10 prvých technológií analýzy veľkosti častíc v Číne!


zabezpečenie kvality

1. Prísne dodržiavanie systému riadenia kvality ISO9001-2000. 2. Prísna kontrola od nákupu materiálov, kontroly procesu až po konečný test distribúcie veľkosti častíc. 3. Oddelenie kontroly kvality na vykonávanie predpisov o kontrole kvality.
4. Pred predajom sa budú montovať iba kvalifikované komponenty a celkový laserový analyzátor veľkosti častíc sa musí kompletne skontrolovať.
5.Laserový analyzátor veľkosti častíc bude pred dodaním spracovaný tak, aby sa zabránilo - test chvenia.

Popredajný servis

1.1. Bude ponúknuté demo prevádzkové video CD. 2. Ponuka bezplatných školiacich služieb.
3. Dátum zabezpečenia kvality je 1 rok od ukončenia platby, technologická podpora bude poskytovaná doživotne. A potom budeme vyberať náklady, ak poskytneme príslušenstvo na opravu.
4. Údržba v prípade poruchy zariadenia spôsobenej nesprávnym zaobchádzaním (budú sa vyberať príslušné náklady).
5. Ponúkame komponenty s výhodnou cenou a trvalou údržbou.

Často kladené otázky

Nákup laserového analyzátora veľkosti častíc potrebuje poznať body:

(1) Aké materiály je potrebné testovať?
Ak ide o suspenziu/emulziu, je potrebné zvoliť analyzátor veľkosti častíc s kvapalnou disperziou a niektoré materiály reagujú aj s vodou, takže potrebujú aj analyzátor veľkosti častíc s kvapalnou disperziou. Všeobecne platí, že cement, kovové prášky a faraónové materiály potrebujú suchý disperzný model analyzátora veľkosti častíc.

(2) Aký rozsah veľkosti je potrebné testovať?
V súčasnosti môže laserový analyzátor veľkosti častíc na základe rozptylu MIE testovať rozsah častíc 0,01um - 2000um.
Ak rozsah materiálov nie je taký široký, napríklad 10um - 20um, menší rozsah distribúcie veľkosti častíc si vyberie model s užším rozsahom, ktorý bude presnejší, nie je potrebné kupovať model s veľkým rozsahom.


(3) Čo je disperzné médium?
V prípade kvapalného modelu, aby sa vzorka mohla dobre rozptýliť a cirkulovať v laserovom analyzátore veľkosti častíc, všeobecne musíme ako disperzné médium použiť vodu, alochol alebo organické rozpúšťadlo. v prípade modelu suchej disperzie stačí ako disperzné médium použiť stlačený vzduch. na súčasnom trhu sú náklady na suchý laserový analyzátor veľkosti častíc vyššie ako na modely s kvapalnou disperziou, takže ak sa dá dobre testovať, je lepší kvapalný model.


Ďalšie otázky, prosím, kontaktujte nás, ponúkneme vám najvhodnejší laserový analyzátor veľkosti častíc!


Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Čína

Oblasť
山东省

Umiestnenie
济南市

Ďalšie informácie