Katalóg

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

30.04.2024 01:05

Laserový analyzátor veľkosti častíc na testovanie práškov

Odpoveď na inzerát

Víťaz 3003 Štandard

Popis produktu

Winner3003 je univerzálny suchý disperzný laserový analyzátor veľkosti častíc, ktorý využíva princíp rozptylu MIE, využíva vedecký dizajn štruktúry a novú generáciu disperzného zariadenia, pričom disperzný účinok je lepší ako u podobných prístrojov.
Použitie teórie rozptylu MIE ako teoretického základu, konvergentná optická dráha s Fourierovou transformáciou a s vysokou stabilitou a krúžkom vysokocitlivých fotodetektorov He-Ne lasera zabezpečuje opakovateľnosť a presnosť výsledkov testov.
Tento výrobok používa vzduch ako disperzné médium, použitie princípu turbulentnej disperzie, s vysoko presným podávacím prístrojom a patentovanými práškovými vstrekovacími čerpadlami, tichým zdrojom vzduchu No-Oil, zabezpečuje, že vzorka je dôkladne dispergovaná. Používa sa na akýkoľvek práškový materiál, obzvlášť vhodný na materiály, pri ktorých dochádza k chemickej reakcii vo vode alebo k zmene tvaru v kvapaline. V porovnaní s mokrou metódou má rovnakú presnosť a opakovateľnosť.

Podrobnosti Obrázky


Winner3003 je univerzálny suchý disperzný laserový analyzátor veľkosti častíc, využíva princíp rozptylu MIE, využíva vedecký návrh štruktúry a novú generáciu disperzného zariadenia, disperzný účinok je lepší ako u podobných prístrojov. Použitie teórie rozptylu MIE ako teoretického základu, konvergentná optická dráha s Fourierovou transformáciou a s vysokou stabilitou a prstencom vysokocitlivých fotodetektorov He-Ne lasera zabezpečuje opakovateľnosť a presnosť výsledkov testov. Tento výrobok využíva vzduch ako disperzné médium, použitie princípu turbulentnej disperzie, s vysoko presným podávacím prístrojom a patentovanými práškovými vstrekovacími čerpadlami, tichým zdrojom vzduchu No-Oil, zabezpečuje dôkladné rozptýlenie vzorky. Používa sa na akýkoľvek práškový materiál, obzvlášť vhodný na materiály, pri ktorých dochádza k chemickej reakcii vo vode alebo k zmene tvaru v kvapaline. V porovnaní s mokrou metódou má rovnakú presnosť a opakovateľnosť.

Hlavné vlastnosti:


(1) Jedinečná patentovaná technológia optickej dráhy a detekčného systému, výrazne zlepšuje rozlíšenie testovania. Patentovaná technológia konvergentnej Fourierovej transformácie optickej dráhy prekonáva obmedzenie clony objektívu na uhol rozptylu, rozširuje rozsah testovania v obmedzenom priestore a pridáva viac sekundárnych integrovaných fotodetektorov, ktoré môžu účinne zbierať rozptýlené svetlo zo všetkých uhlov v príslušnom testovacom rozsahu, zabezpečujú presnosť a spoľahlivosť testovania v celom rozsahu.

(2) Vedecký a automatický suchý disperzný systém Patentovaná technológia turbulentnej disperzie a normálny strihový efekt nárazu spôsobujú, že častice sú dostatočne dispergované, disperzná jadrová časť využívajúca opotrebovateľnú keramiku nielenže zlepšuje životnosť disperzného systému, ale zabezpečuje presnejší a stabilnejší výsledok testovania.

(3) Inteligentný prevádzkový systém realizuje jeden kľúčový test Stačí vložiť vzorku, zber prachu, prívod vzduchu, podávanie a iné sú automatické. To len znižuje pracovné zaťaženie, ale eliminuje chyby spôsobené ľudským faktorom, ďalej zlepšuje presnosť testovania a autentickosť výsledkov testovania.

(4) Softvérová podpora Jedinečná technológia neobmedzeného voľného prispôsobenia umožňuje, aby analýza častíc nebola obmedzená žiadnymi funkciami, skutočne odráža rozloženie častíc, zabezpečuje presnosť výsledku testovania.

Oblasť použitia laserového analyzátora veľkosti častíc

Suchý laserový analyzátor veľkosti častíc Winner3003 sa používa v cemente, keramike, farmaceutických výrobkoch, farbivách, pigmentoch, plnivách, chemických výrobkoch, katalyzátoroch, uhoľnom prachu, aditívach, pesticídoch, výbušninách, grafite, fotografických materiáloch, palivách, kovových a nekovových práškoch, uhličitanom vápniku, kaolíne a iných práškových výrobkoch, najmä pre materiály, pri ktorých dochádza k chemickej reakcii, zmene tvaru a strate v kvapaline, ako sú bylinky, magnetické materiály a relatívne široké rozloženie a väčšie častice práškov, majú jedinečnejšiu použiteľnosť a praktickosť.

Špecifikácia

1. Prísne dodržiavanie systému riadenia kvality ISO9001-2000,

2. Prísna kontrola od nákupu materiálov, kontroly procesu až po konečný test distribúcie veľkosti častíc,
3. Oddelenie kontroly kvality, ktoré vykonáva predpisy o kontrole kvality,
4. Pred predajom sa budú montovať len kvalifikované komponenty a celkový laserový analyzátor veľkosti častíc sa musí kompletne skontrolovať.
5, Laserový analyzátor veľkosti častíc bude pred dodaním spracovaný tak, aby zabránil -testu chvenia.

Popredajný servis

1. 1. V prípade potreby zákazníka pošleme nášho technika, aby nainštaloval laserový analyzátor veľkosti častíc (ponúkame aj demo video CD s prevádzkou). 2. Ponúkame bezplatnú službu školenia.
3. Dátum zabezpečenia kvality je 1 rok od ukončenia platby, technologická podpora v celom živote. A potom budeme vyberať náklady, ak poskytneme príslušenstvo na opravu.
4. Údržba v prípade poruchy zariadenia spôsobenej nesprávnou manipuláciou (budú sa vyberať príslušné náklady).
5. Ponúkame komponenty s výhodnou cenou a trvalou údržbou.



čASTO KLADENÉ OTÁZKY


Nákup laserového analyzátora veľkosti častíc potrebuje poznať body:

(1) Aké materiály je potrebné testovať?
Ak ide o suspenziu/emulziu, je potrebné zvoliť analyzátor veľkosti častíc v kvapalnej disperzii a niektoré materiály reagujú aj s vodou, takže potrebujú aj analyzátor veľkosti častíc v kvapalnej disperzii. Všeobecne platí, že cement, kovové prášky a faraónové materiály potrebujú suchý disperzný model analyzátora veľkosti častíc.

(2) Aký rozsah veľkosti je potrebné testovať?
V súčasnosti môže laserový analyzátor veľkosti častíc na základe rozptylu MIE testovať rozsah častíc 0,01um - 2000um.
Ak rozsah materiálov nie je taký široký, napríklad 10um - 20um, menší rozsah distribúcie veľkosti častíc si vyberie model s užším rozsahom, ktorý bude presnejší, nie je potrebné kupovať model s veľkým rozsahom.


(3) Čo je disperzné médium?
V prípade kvapalného modelu, aby sa vzorka mohla dobre rozptýliť a cirkulovať v laserovom analyzátore veľkosti častíc, všeobecne musíme ako disperzné médium použiť vodu, alochol alebo organické rozpúšťadlo. v prípade modelu suchej disperzie stačí ako disperzné médium použiť stlačený vzduch. na súčasnom trhu sú náklady na suchý laserový analyzátor veľkosti častíc vyššie ako na modely s kvapalnou disperziou, takže ak sa dá dobre testovať, je lepší kvapalný model.


Ďalšie otázky, prosím, kontaktujte nás, ponúkneme vám najvhodnejší laserový analyzátor veľkosti častíc!


Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Čína

Oblasť
山东省

Umiestnenie
济南市

Ďalšie informácie