Katalóg

Analyzátor distribúcie veľkosti častíc za mokra a za sucha

29.05.2024 02:00

Analyzátor distribúcie veľkosti častíc za mokra a za sucha

Odpoveď na inzerát

Víťaz 2309 Princíp rozptylu MIE

Číslo modelu Winner 2309A, Winner 2309B
Dodávka: Množstvo (sada) 1 - 2 > 2 Dodanie (dni) 5
Logo na mieru (min. objednávka 1 sady) Balenie na mieru (min. objednávka 1 sady)

Podrobnosti o nákupe

Záruka prepravy: Kontaktujte dodávateľa a dohodnite sa na podrobnostiach prepravy Užite si záruku včasnej prepravy

Platba: Využite šifrovanú a bezpečnú platbu Zobraziť podrobnosti Vrátenie a vrátenie peňazí Obdržte výrobok. Do 30 dní od prijatia výrobku máte nárok na vrátenie peňazí. Zobraziť podrobnosti Balenie Popis Laserový triedič častíc je zabalený v preglejkovej krabici. Prístav Qingdao/Hongkong Dostupnosť 500 súprav/mesiac.

Popis produktu: Winner2309 je inteligentný, plne automatický laserový triedič častíc.

Winner2309 je inteligentný, plne automatický laserový triedič častíc, ktorý využíva princíp rozptylu MIE a je integrovaným modelom systému mokrej a suchej disperzie. Prístroj Winner2309 je vhodným prístrojom pre oddelenia kontroly kvality a vedeckovýskumné pracoviská so širokou škálou typov častíc a rozdelenia veľkosti častíc.

 

Najdôležitejšie funkcie

(1) Mokrá a suchá separačná a disperzná jednotka
Prístroj integruje mokré a suché disperzné testy, úspešne rieši problém integrácie mokrej a suchej technológie a realizuje prepínanie jedným kľúčom.

(2) Inteligentný plne automatický prevádzkový systém, manuálne ovládanie, voľný výber.
Zvoľte automatický režim, ľahko sa učí a podporuje ovládanie jedným tlačidlom.

(3) Patentovaná technológia systému optickej dráhy
systém optickej dráhy s Fourierovou transformáciou koncentrácie, takže rozptýlené svetlo nie je obmedzené clonou objektívu, dvojlaserové ortogonálne svetlo s pomocným polovodičovým laserom na zosilnenie uhla rozptylu od 45 stupňov do 135 stupňov, čím sa rozširuje rozsah merania.

(4) Plne automatické nastavenie optickej dráhy,
, pozostáva z presných štvorfázových hybridných krokových motorov, ktorých presnosť ryskovania dosahuje mikrónový rozsah, aby sa optimalizovala optická dráha a zabezpečila presnosť a stabilita testu.

(5) Zabudovaný kompletný systém rozptylu vzorky.
Integrácia mechanického miešania, ultrazvukovej disperzie a cirkulačnej dráhy zabezpečuje rovnomernú disperziu a distribúciu častíc a zabraňuje nežiaducim javom, ako je nerovnomerné rozloženie častíc a(6) Softvér zariadenia zabezpečuje rovnomernú disperziu a distribúciu častíc a zabraňuje nežiaducim javom, ako je nerovnomerná distribúcia častíc a nadmerné usadzovanie častíc v dôsledku príliš dlhej vonkajšej trubice disperzného systému, čo zabezpečuje reprezentatívnosť výsledkov skúšky.

(6) Softvér zariadenia
Jedinečná technológia voľného nastavenia zhromažďuje údaje o disperzii počas procesu merania, takže analýza častíc nie je obmedzená žiadnou funkciou a verne odráža distribúciu častíc.

Oblasti použitia

Prístroj Winner2309 sa široko používa v cemente, keramike, farmaceutických výrobkoch, emulziách, farbách, farbivách, pigmentoch, plnivách, chemikáliách, katalyzátoroch, vrtných bahnách, brusivách, mazadlách, uhlí, sedimentoch, prachu, bunkách, baktériách, potravinárskych prísadách, pesticídoch, grafite, fotografických materiáloch, palivách, atramentoch, kovových a nekovových práškoch, uhličitane vápenatom, kaolíne, uhoľnej kaši a iných práškových materiáloch.

Záruka kvality

1.1. Prísne dodržiavanie systému riadenia kvality ISO9001-2000 2. Prísna kontrola od nákupu materiálu cez kontrolu procesu až po konečný test distribúcie veľkosti častíc 3. Oddelenie kontroly kvality implementuje predpisy o kontrole kvality z
4. montovať sa môžu len kvalifikované diely a laserový analyzátor veľkosti častíc musí byť pred predajom kompletne otestovaný
5. Laserový analyzátor veľkosti častíc sa pred opustením továrne testuje na odolnosť voči vibráciám.

Servis po predaji

1.1. Poskytnite demonštračné video na CD. 2.Ponúkame bezplatné školiace služby.
3. Záruka kvality je 1 rok od prijatia platby a technická podpora je garantovaná doživotne. Po uplynutí tejto doby účtujeme náklady na opravu dielov, ak sú poskytnuté.
4. Opravy spôsobené nesprávnou prevádzkou budú účtované zodpovedajúcim spôsobom.
5. Ponúkame komponenty za výhodné ceny a dlhodobú údržbu.

 

 


Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Čína

Oblasť
山东省

Umiestnenie
济南市

Ďalšie informácie