Katalóg

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

27.11.2023 09:05

Malý stolový laserový difrakčný analyzátor veľkosti častíc pre laboratórne vybavenie

Odpoveď na inzerát

Medzinárodná norma 13320 Winner 319

Popis produktu

Winner 319 je špeciálne navrhnuté a vyvinuté stolové zariadenie na analýzu veľkosti častíc pomocou rozprašovacieho lasera na testovanie veľkosti kvapiek. Zariadenie využíva Fraunhoferov difrakčný princíp a paralelnú optickú dráhu vysokovýkonného lasera, ktorý spĺňa požiadavky na testovanie veľkosti kvapiek. Kontrolný rozsah je možné prispôsobiť podľa požiadaviek zákazníka.

Kľúčové vlastnosti

1、Exkluzívna patentovaná technológia
Reprezentatívna technológia paralelnej optickej kontroly a technológia spektrálneho zosilnenia umožňujú veľké rozšírenie rozsahu v obmedzenom priestore. Okrem toho sa pridáva viacero ďalších integrovaných fotodetektorov, ktoré dokážu účinne zbierať rozptýlené svetlo zo všetkých uhlov v oblasti kontroly, čím sa dosahuje presnosť a spoľahlivosť kontroly v celom rozsahu.

2、Unikátne zariadenie na ochranu proti prúdeniu vzduchu
Vďaka zariadeniu na ochranu proti prúdeniu vzduchu možno účinne chrániť objektív a zabrániť znečisteniu objektívu kvapkami kvapaliny počas procesu kontroly.

3、Delená štruktúra
Delená štruktúra a nastaviteľný testovací rozsah spĺňajú požiadavky na testovanie postreku za všetkých podmienok, s bezkontaktným meraním, nerušivosťou a ďalšími vlastnosťami. 4、Stabilný automatický systém optického vyrovnávania, ktorý eliminuje nastavenie spôsobené zahmlievaním.

Obtiažnosť
Svetelná dráha sa pohybuje a systém vyrovnávania svetelnej dráhy možno korigovať jedným tlačidlom.

5、Viacero modelov rozdelenia veľkosti
Môžete si ľubovoľne vybrať štandardný model, RR rozdelenie a lognormálne rozdelenie.
Objemové a číselné rozdelenie možno ľubovoľne konvertovať.


Aplikácie

Winner319 možno použiť na hasenie požiarov, v lese, na testovanie rozprašovania pesticídov, testovanie kvapiek farmaceutických rozprašovačov, leteckých motorov, granuláciu rozprašovačov, výskum dýz, akýkoľvek aerosól atď.

Naším cieľom je poskytovať superkvalitné a cenovo konkurencieschopné laserové analyzátory veľkosti častíc pre zákazníkov na celom svete!
Máme viac ako 10 prvých technológií analyzátorov veľkosti častíc v Číne!

Zabezpečenie kvality

1. Prísne podľa systému riadenia kvality ISO9001-2000. 2. Prísna kontrola od nákupu materiálov, kontroly procesu až po konečný test distribúcie veľkosti častíc. 3oddelenie kontroly kvality, ktoré vykonáva predpisy o kontrole kvality.
4. Pred predajom sa montujú len kvalifikované komponenty a celkový laserový analyzátor veľkosti častíc musí byť úplne skontrolovaný.
5.Laserový analyzátor veľkosti častíc sa pred dodaním spracuje tak, aby sa zabránilo testu chvenia.

Popredajný servis

1.1. Bude ponúknuté demonštračné prevádzkové video CD. 2. Poskytneme bezplatný školiaci servis.
3. Dátum zabezpečenia kvality je 1 rok po ukončení platby, technologická podpora bude poskytovaná doživotne. A potom budeme vyberať náklady, ak poskytneme príslušenstvo na opravu.
4. Údržba v prípade poruchy zariadenia spôsobenej nesprávnym zaobchádzaním (budú sa vyberať príslušné náklady).
5. Komponenty poskytujeme za výhodnú cenu a s trvalou údržbou.

 

 


Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Čína

Oblasť
山东省

Umiestnenie
济南市

Ďalšie informácie