Katalóg

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

08.01.2024 09:00

Analyzátor veľkosti častíc lekárskej hmly a plynu pre kozmetický a dymový priemysel, Winner 311xp

Odpoveď na inzerát

Popis produktu: Stolový laserový rozprašovač Winner 311XP

Stolový laserový rozprašovač Winner311XP bol navrhnutý a vyvinutý na testovanie distribúcie veľkosti kvapiek malých rozprašovačov. Je vhodný najmä pre lekárske rozprašovače, rozprašované liečivá, rôzne aerosóly, spreje a iné malé rozprašovacie zariadenia a je obzvlášť vhodný pre požiadavky Národného liekopisu na testovanie veľkosti častíc inhalačných aerosólov, sprejov, práškových hmiel atď.

Podrobnosti o produkte

Stolný laserový analyzátor častíc Winner311XP bol špeciálne navrhnutý a vyvinutý na testovanie distribúcie veľkosti kvapiek malých rozprašovacích zariadení. Je vhodný najmä pre lekárske rozprašovače, rozprašujúce lieky, rôzne aerosóly, spreje a iné malé rozprašovacie zariadenia a je obzvlášť vhodný pre požiadavky Národného liekopisu na testovanie veľkosti častíc inhalačných aerosólov, sprejov, práškových hmiel atď.
Kľúčové vlastnosti

(1) Jedinečná patentovaná technológia optickej dráhy Na základe princípu rozptylu laserového žiarenia zariadenie využíva paralelnú optickú dráhu s jedným lúčom a technológiu dvojitej šošovky a dvojitého súboru detektorov, ktoré zabezpečujú vysoký zber rozptýleného svetla z rôznych uhlov, čo rozširuje hranicu merania a zlepšuje rozlíšenie zariadenia.

(2) Unikátne zariadenie na ochranu proti prúdeniu vzduchu Systém ochrany proti prúdeniu vzduchu môže účinne chrániť šošovku, čím sa zabráni znečisteniu šošovky kvapkami počas procesu testovania a predĺži sa životnosť zariadenia.

(3) Test veľkosti častíc spustený rozprašovaním, okamžitý test, okamžité údaje.

(4) K dispozícii sú tri režimy distribúcie softvéru: voľná distribúcia, R-R distribúcia a logaritmická distribúcia, ktoré môžu spĺňať potreby testovania veľkosti častíc v rôznych odvetviach.

(5) Použitie patentovanej technológie analýzy softvéru s neobmedzeným voľným nastavením, verný odraz distribúcie veľkosti častíc.

(6) Kontrola výrobku je vysoko cielená: Stolný laserový rozprašovač častíc je špeciálne navrhnutý tak, aby spĺňal požiadavky na veľkosť častíc inhalačných aerosólov, sprejov a práškových aerosólov v národnom liekopise. Pri testovaní integruje rôzne patentované technológie spoločnosti Winner Particle Company, ktoré sú najlepšou voľbou na testovanie veľkosti častíc malých sprejov.


1.1 Prísne dodržiavanie systému riadenia kvality ISO9001-2000, 2. Prísna kontrola od nákupu materiálu cez kontrolu procesu až po konečný test distribúcie veľkosti častíc.
3) Oddelenie kontroly kvality vykonáva predpisy o kontrole kvality.
4, Montovať možno len kvalifikované diely, montáž laserového analyzátora veľkosti častíc musí byť pred predajom úplne skontrolovaná.
5、Laserový analyzátor veľkosti častíc vykonáva pred opustením továrne test proti otrasom.

|1 Set/Set (Minimálne množstvo na objednávku) Model Winner311XP Dostupnosť: Množstvo (Set) 1 - 2 > 2 Dostupnosť (Dni) 5 Na dojednanie Prispôsobenie: Prispôsobené logo (Minimálne množstvo na objednávku 1 Set) Prispôsobené balenie (Minimálne množstvo na objednávku 1 Set) Detaily nákupu Záruka dodania: V prípade záujmu o včasnú záruku dodania kontaktujte dodávateľa a dohodnite sa s ním na spôsobe platby: --- K dispozícii je šifrovacie zabezpečenie. Zobraziť podrobnosti o platbe Vrátenie tovaru a vrátenie peňazí Máte nárok na vrátenie peňazí do 30 dní od prijatia výrobku. Zobraziť podrobnosti Pre viac informácií vrátane cien, prispôsobenia a dopravy kontaktujte: Popis balenia Laser Particle Sizer je zabalený v preglejkovej krabici. Prístav Qingdao/Hongkong Dostupnosť 500 súprav/mesiac.


Popredajný servis


1.1 Ak to zákazníci potrebujú, pošleme im technikov, aby laserový analyzátor veľkosti častíc nainštalovali doma (zároveň poskytneme videodisk s ukážkou prevádzky). 2. 2. Poskytneme bezplatné školenie.
3. Záruka kvality je 1 rok po zaplatení a technická podpora je poskytovaná doživotne. Po uplynutí tejto doby budeme účtovať náklady na náhradné diely, ak budú poskytnuté.
4) Opravujeme poruchy zariadenia spôsobené nesprávnou prevádzkou (za poplatok).
(5) Poskytujeme komponenty za výhodnú cenu a zabezpečujeme dlhodobú údržbu.
Často kladené otázky

Čo by ste mali zvážiť pri kúpe laserového analyzátora častíc:

(1) Ktoré materiály sa musia testovať?
Pre suspenzie/emulzie sa musí vybrať kvapalinovo-disperzný analyzátor častíc. Niektoré materiály reagujú aj s vodou, takže je potrebný aj kvapalinovo-disperzný analyzátor častíc. Vo všeobecnosti sa pre cement, kovové prášky a fázové materiály vyžadujú suché disperzné analyzátory častíc.

(2) Aký veľký rozsah veľkosti častíc sa má testovať?
V súčasnosti môžu laserové analyzátory veľkosti častíc testovať rozsah veľkosti častíc 0,01um - 2000um na základe rozptylu MIE.
Ak rozsah veľkosti častíc materiálu nie je taký veľký, napr. 10um - 20um, a rozsah distribúcie veľkosti častíc je malý, bude presnejšie vybrať model s užším rozsahom a nie je potrebné kupovať model s veľkým rozsahom.


(3) Aké je disperzné médium?
V prípade kvapalných modelov sa ako disperzné médium zvyčajne vyžaduje voda, katechol alebo organické rozpúšťadlá, aby sa vzorka mohla dobre rozptýliť a cirkulovať v laserovom analyzátore veľkosti častíc. V prípade modelov so suchou disperziou sa ako disperzné médium vyžaduje len stlačený vzduch. Na súčasnom trhu stoja suché laserové analyzátory veľkosti častíc viac ako modely s kvapalnou disperziou, preto sú lepšie modely s kvapalnou disperziou, ak sa dajú dobre testovať.


Ak máte ďalšie otázky, kontaktujte nás a my vám poradíme, aký laserový analyzátor veľkosti častíc je pre vašu aplikáciu najvhodnejší!


Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Čína

Oblasť
山东省

Umiestnenie
济南市

Ďalšie informácie