Katalóg

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

11.11.2023 08:00

Víťaz 803 1-10000nm Fotónový nanolaserový analyzátor veľkosti častíc

Odpoveď na inzerát

Popis produktu

Analyzátor veľkosti nanometrových častíc s dynamickým rozptylom svetla Winner802/803, ktorý je založený na princípe dynamického rozptylu svetla a tiež prvý, ktorý používa digitálny korelátor v Číne. Je to upgrade z Winner801, ktorý je prvou sadou analyzátora veľkosti nanometrických častíc. Založený na princípe Brownovho pohybu, menšie častice, vyššia rýchlosť, väčšie častice, pomalšie. Ako hlavné časti prijíma skvelý výkon japonského fotonásobiča HAMAMATSU a vlastný vysokorýchlostný digitálny korelátor, získava difúzny koeficient testovaním zmeny rozptylu svetla v určitom uhle a vypočítava priemer a distribúciu častíc podľa stokesovej-Einsteinovej rovnice. stroj má znaky rýchleho výpočtu, vysokého pomeru rozlíšenia, dobrej presnosti a opakovateľnosti, preto sa široko používa v laboratórnom výskume produktov spoločnosti a na univerzitách.

Hlavné vlastnosti

(1) Pokročilý princíp testu:
(2) Vysoké rozlíšenie: Princíp dynamického rozptylu svetla a technológia fotónového korelačného spektra, podľa rýchlosti Brownovho pohybu častíc na testovanie veľkosti častíc, rôzne veľkosti častíc majú rôznu rýchlosť, keď laser osvetlí tieto častice, spôsobí, že rozptyl svetla sa stane rôznou rýchlosťou fluktuácií - poklesov.
Metóda fotokorelačného spektra bude analyzovať veľkosť týchto častíc podľa fluktuácií fotónov - poklesov v určitom smere.

(2) Vysoké rozlíšenie:
Pomocou technológie PCR sa testuje veľkosť častíc v nanometrovom meradle, musí byť schopná rozlíšiť nanosekundové fluktuácie signálu. Základnými komponentmi prístroja je digitálny korelátor CR256 vyvinutý našou spoločnosťou, s rýchlosťou vysokého rozlíšenia 8ns.

(3) Vysoká citlivosť a pomer šumu a signálu
Detektor je zložený z importovaného fotonásobiča HAMAMATSU, takže zabezpečuje dobrú presnosť.

(4) Vysoká rýchlosť zberu a výpočtu údajov
Vlastný patentovaný produkt - digitálna korelácia CR256, mohol by dokončiť zber dynamickej intenzity rozptylu svetla a výpočet autokorelačnej funkcie v reálnom čase, rýchlosť spracovania údajov je až 162 M, účinne odráža informácie o dynamickom rozptyle svetla rôznych veľkostí častíc.

(5) Vysoko stabilný systém optickej dráhy
Systém detekcie spektra fotónovej korelácie využíva technológiu optických vlákien, menšie rozmery a vysokú odolnosť proti rušeniu a spoľahlivosť.

(6) Vysoko presný systém konštantnej regulácie teploty
Polovodičová technológia regulácie teploty, presná regulácia v rozmedzí ±0,1 ℃, aby boli vzorky v konštantnom stave počas celého procesu testovania, zabraňuje chybám testovania, pretože zmena teploty zmení viskozitu kvapaliny a rýchlosť Brownovho pohybu.

(7) Výstupné parametre:

Aplikácia

Nano metalický oxid, nano kovový prášok, nano keramický materiál, proteín, polymérny latex, príprava farmaceutických, vodných/olejových emulzií, farieb, náterových materiálov, pigmentov, atramentu, tonerov, kozmetiky a iných oblastí výskumu, prípravy a aplikácie nanomateriálov

.


Náš tím

Naším cieľom je poskytovať superkvalitný a cenovo konkurencieschopný laserový analyzátor veľkosti častíc pre klientov na celom svete!
Vytvorili sme viac ako 10 prvých technológií analýzy veľkosti častíc v Číne!

Zabezpečenie kvality

1. Prísne dodržiavanie systému riadenia kvality ISO9001-2000. 2. Prísna kontrola od nákupu materiálov, kontroly procesu až po konečný test distribúcie veľkosti častíc. 3. Oddelenie kontroly kvality na vykonávanie predpisov o kontrole kvality.
4. Pred predajom sa budú montovať iba kvalifikované komponenty a celkový laserový analyzátor veľkosti častíc sa musí kompletne skontrolovať.


5.

Pred dodaním bude laserový analyzátor veľkosti častíc spracovaný tak, aby sa zabránilo -testu chvenia.


Popredajný servis

1. Bude ponúknuté demo video CD s prevádzkou. 2. Ponuka bezplatných školení.
3.Dátum zabezpečenia kvality je 1 rok od ukončenia platby, technologická podpora bude poskytovaná doživotne. A potom budeme vyberať náklady, ak poskytneme príslušenstvo na opravu.
4.Údržba v prípade poruchy zariadenia spôsobenej nesprávnym zaobchádzaním (budú sa vyberať príslušné náklady).


5.

Ponúkame komponenty s výhodnou cenou a trvalou údržbou

Číslo modelu

Winner 803
Dodacia lehota:
Množstvo (sady) 1 - 2 > 2
Dodacia lehota (dni) 5 Na dojednanie
Prispôsobenie:
Balenie na mieru (min. objednávka 1 sady)
Grafické prispôsobenie (min. order 1 set)

Detaily nákupu
Ochrana s

Doprava:

Kontaktujte dodávateľa
na vyjednanie detailov dopravy

Využite záruku včasného odoslania

Platby:
---
Využite šifrované a bezpečné platby Zobraziť detaily

Vrátenie tovaru a refundácia

Nárok na vrátenie peňazí do 30 dní od prijatia produktov. Zobraziť podrobnosti

Podrobnosti o balení Balenie laserového analyzátora veľkosti častíc je preglejková krabica.
Prístav Qingdao/Hongkong
Schopnosť dodávky 500 sád/setov za mesiac

Viac otázok, kontaktujte nás, ponúkneme vám najvhodnejší laserový analyzátor veľkosti častíc pre vás

!




Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Čína

Oblasť
山东省

Umiestnenie
济南市

Ďalšie informácie