Katalóg

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

29.04.2024 16:05

Analyzátor veľkosti nanočastíc a zeta potenciálu

Odpoveď na inzerát

Winner 901 Fotónová korelácia DLS Analyzátor veľkosti nanočastíc a zeta potenciálu

Testovací rozsah 1-10000 nm

 

Popis produktu


Analyzátor veľkosti a potenciálu nanočastíc Winner901 je nový špičkový výrobok spoločnosti Winner Particle Instrument Co., Ltd. na analýzu veľkosti častíc pomocou dynamického rozptylu svetla, ktorý dokáže merať zeta potenciál aj veľkosť nanočastíc.

 

Podrobnosti o výrobku:


Winner901 využíva technológiu elektroforetického rozptylu svetla na meranie zeta potenciálu a získanie izoelektrického bodu a na meranie molekulovej hmotnosti využíva techniku statického rozptylu svetla (SLS). V porovnaní s inými zariadeniami rovnakého typu doma aj v zahraničí má významné výhody a môže sa používať pri rôznych experimentoch v spojení s laserovým analyzátorom distribúcie veľkosti častíc.


Použitie:


Analyzátor veľkosti a potenciálu nanočastíc Winner901 má funkcie analýzy a testovania zeta potenciálu aj veľkosti nanočastíc. Je vhodný na meranie veľkosti častíc a povrchového potenciálu rôznych nanoemulzií, suspenzných koloidov atď. Môže sa používať v jemnom chemickom priemysle na nanomateriály, výskum a vývoj a kontrolu kvality výroby povrchovo aktívnych látok, oligomérov atď. Je tiež testerom na vývoj produktov a kontrolu kvality pre tlačiarenské farby, farmaceutické prípravky a iné odvetvia.

Hlavné vlastnosti


Princíp testu:
Pomocou princípu elektroforetického rozptylu svetla a fotónovej korelačnej spektroskopie sa veľkosť zeta potenciálu častíc určila na základe rýchlosti elektroforetického pohybu častíc v kvapaline. Populačná rýchlosť elektroforetického pohybu častíc a veľkosť Dopplerovho posunu rozptýleného svetla spôsobeného laserovým ožiarením týchto častíc sa menili. Fotónová korelačná spektroskopia analyzuje veľkosť zeta potenciálu častíc na základe frekvenčného posunu.

Mimoriadne rýchly zber údajov:
Základnou súčasťou zariadenia je digitálny korelátor HA1024, ktorý môže vykonávať zber intenzity elektroforetického rozptýleného svetla a výpočet autokorelačnej funkcie v reálnom čase, aby účinne odrážal informácie o rýchlosti elektroforetického pohybu častíc a poskytoval základ pre presnosť výsledkov testu zeta potenciálu.
Vysoko citlivý odstup signálu od šumu:
Vďaka použitiu profesionálnych vysoko výkonných fotonásobičov má prístroj extrémne vysokú citlivosť a vysoký odstup signálu od šumu pre fotónové signály.
Vysoko presné konštantné riadenie teploty:

Vďaka použitiu polovodičovej technológie riadenia teploty je presnosť riadenia teploty až 0.1 °C, takže vzorka je počas celého testovacieho procesu vždy v konštantnom teplotnom stave, čím sa zabráni odchýlkam testu spôsobeným zmenou viskozity kvapaliny a Brownovým pohybom v dôsledku zmien teploty a zabezpečí sa presnosť a stabilita výsledkov testu.
Stabilný systém optickej dráhy:
Systém optickej dráhy vytvorený pomocou zariadenia na posun optickej frekvencie a technológie spojenia optických vlákien nielenže umožňuje, aby bol detekčný systém malý, ale má aj silnú schopnosť zabraňovať rušeniu, čím zabezpečuje stabilitu testu.

ČASTO KLADENÉ OTÁZKY


Nákup laserového analyzátora veľkosti častíc potrebuje vedieť body:

(1) Aké materiály je potrebné testovať?
Ak ide o suspenziu/emulziu, je potrebné zvoliť analyzátor veľkosti častíc s kvapalnou disperziou a niektoré materiály reagujú aj s vodou, takže potrebujú aj analyzátor veľkosti častíc s kvapalnou disperziou. Všeobecne platí, že cement, kovový prášok a faraónové materiály potrebujú suchý disperzný
model analyzátora veľkosti častíc.

(2) Aký rozsah veľkosti je potrebné testovať?
Doteraz na základe rozptylu MIE môže laserový analyzátor veľkosti častíc merať rozsah častíc 0,01um - 2000um. Ak rozsah materiálov nie je taký široký, napríklad 10um - 20um, pri menšom rozsahu distribúcie veľkosti častíc vyberte model s užším rozsahom
bude presnejší, nie je potrebné kupovať model s veľkým rozsahom.

(3) Čo je to disperzné médium?
V prípade kvapalného modelu, aby sa vzorka mohla dobre rozptýliť a cirkulovať v laserovom analyzátore veľkosti častíc, zvyčajne musíme ako disperzné médium použiť vodu, alochol alebo organické rozpúšťadlo.V prípade suchého disperzného modelu stačí ako disperzné médium použiť stlačený vzduch. na súčasnom trhu je cena suchého laserového analyzátora veľkosti častíc vyššia ako cena kvapalných disperzných modelov, takže ak je dobré testovať, je lepší kvapalný model.

Ďalšie otázky, kontaktujte nás, ponúkneme vám najvhodnejší laserový analyzátor veľkosti častíc!


Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Čína

Oblasť
山东省

Umiestnenie
济南市

Ďalšie informácie