Katalóg

Analyzátor XRF Thermo Scientific Niton XL2

06.09.2023 00:00

Analyzátor XRF Thermo Scientific Niton XL2

Odpoveď na inzerát

Analyzátor Thermo Fisher Scientific Niton XL2 XRF je ľahko použiteľný, robustný a spoľahlivý analyzátor drahých kovov, ktorý poskytuje rýchle a presné výsledky analýzy. Je jednoduchší, rýchlejší, presnejší ako dusíkové testovacie metódy a poskytuje simultánnu analýzu všetkých drahých produktov komplexne ako analýza ohňom.

Analyzátory Thermo Scientific Niton XL2 ponúkajú vysoký výkon a pokročilú elektroniku, pričom si zachovávajú jednoduchosť typu "namier a vystreľ", ktorá bola charakteristickým znakom všetkých našich XRF prístrojov. Tieto analyzátory, utesnené proti vlhkosti a prachu so 100 % zabudovanými softvérovými nástrojmi, sú ľahké, ale robustne skonštruované tak, aby odolali aj tým najnáročnejším podmienkam - v teréne alebo v dielni. Ergonomicky navrhnutý analyzátor Niton XL2 s ikonami čitateľnými na dennom svetle obsahuje prispôsobiteľné ponuky, možnosti viacerých jazykov a štandardný analytický rozsah viac ako 25 prvkov od síry po urán.

Analyzátor XL2 so štandardne integrovanou kamerou na presné určenie polohy oblasti analýzy poskytuje okamžitú nedeštruktívnu prvkovú analýzu zliatinových materiálov od titánu po nikel, ako aj analýzu stopových prvkov. Ľahké a odolné ručné analyzátory Niton XL2 sú vhodné na čoraz širší zoznam aplikácií vrátane identifikácie kovového šrotu, ťažby a prieskumu a skríningu olova pre spotrebný a elektronický tovar.

Analyzátor Niton XL2 je prístrojom, ktorý si vyberiete, keď vyžadujete presnosť, precíznosť a jednoduché používanie. Je to ideálny prístroj na

  • Analyzovať kovové zliatiny na recykláciu šrotu alebo kontrolu kvality finálnych výrobkov
  • Vykonávať kontrolu kvality, prevádzku závodu a prieskum v blízkosti bane
  • Kontrolu elektroniky a spotrebného tovaru na prítomnosť olova

Analyzátory Thermo Scientific Niton XL2 vám poskytnú mnoho výrazných výhod
  • Veľmi jednoduché použitie - aj pre netechnický personál
  • Odolná konštrukcia pre reálne priemyselné prostredie
  • Skutočne nedeštruktívny test s takmer okamžitými výsledkami
  • Od zapnutia po stlačenie spúšte a výsledky v priebehu niekoľkých sekúnd
  • Istá analýza s technológiou od lídra v odvetví


Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Indonézia