Katalóg

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

06.09.2023 00:00

Analyzátor drahých kovov Thermo Scientific Niton Xl2 Xrf

Odpoveď na inzerát

Analyzátor drahých kovov Niton XL2 XRF od spoločnosti Thermo Scientific teraz ponúka rýchly, presný a hlavne nedeštruktívny prístup k testovaniu chemického zloženia a čistoty všetkých drahých kovov. Analyzátor drahých kovov Niton XL2 XRF rýchlo odhalí falšované zlato a pozlátenie a poskytne používateľom presné prvkové zloženie mincí a šperkov, aby si mohli byť úplne istí hodnotou drahých kovov, ktoré kupujú a predávajú.

Najrýchlejší, najjednoduchší a najpresnejší tester na trhu! Jednoduchým stlačením tlačidla rýchlo preskúmate presný obsah drahých kovov v testovanom predmete. Niekoľko sekúnd po stlačení tlačidla získate bezpečnú, presnú a spoľahlivú analýzu rozloženia prvkov v testovanom predmete.

Pri nestálosti a vysokej cene zlata môže byť nezistenie len malej odchýlky v zložení drahou chybou. Analyzátor drahých kovov Thermo Scientific Niton XL2 XRF poskytuje rýchlu, presnú a hlavne nedeštruktívnu metódu na testovanie rýdzosti a chemického zloženia všetkých drahých kovov. Analyzátor drahých kovov Niton XL2 XRF rýchlo odhalí pozlátenie a falošné zlato a poskytne vám presné prvkové zloženie šperkov a mincí, takže si môžete byť absolútne istí hodnotou drahých kovov, ktoré kupujete a predávate.

Analyzátor drahých kovov Niton XL2 XRF poskytuje presnú analýzu v priebehu niekoľkých sekúnd v robustnom, spoľahlivom a užívateľsky prívetivom balení. Obsah všetkých zlatých a drahých kovov možno merať bez toho, aby ste museli manuálne meniť kalibráciu podľa analyzovaného kovu - napríklad striebro (Ag), zlato (Au), paládium (Pd) a platina (Pt).

Hlbšia a rýchlejšia analýza ako analýza ohňom s podobnou presnosťou
Rýchlejšie, jednoduchšie a presnejšie ako testovacie techniky s kyselinou dusičnou
Technológia detekcie pozlátených predmetov Thermo Scientific AuDIT umožňuje účinnú detekciu väčšiny pozlátených predmetov
Používatelia môžu presne zistiť prítomnosť aj koncentráciu škodlivých ťažkých prvkov a ďalších stopových legujúcich prvkov, ktoré by mohli ovplyvniť ocenenie a nadchádzajúce požiadavky na rafináciu


Vlastnosti
  • Ergonomický dizajn
  • Jednoduché zameriavanie a snímanie - môžu ho veľmi ľahko používať aj netechnickí pracovníci
  • Nedeštruktívna analýza s takmer okamžitými výsledkami
  • Ideálne pre maloobchodné prostredie
  • Štandardný analytický rozsah: > 25 prvkov od S po U prvky (podľa aplikácie)




Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Indonézia