Katalóg

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

11.09.2023 01:05

ULTRAZVUKOVÝ SKENER SIUI CTS8800 PLUS

Odpoveď na inzerát

Ultrazvukový prístroj SIUI CTS-8800 je prenosné zariadenie a kombinuje najnovšiu technológiu ultrazvukového zobrazovania s technológiou redukcie škvŕn a rozšíreným priblížením. Prístroj SIUI CTS-8800 sa veľmi ľahko používa pre všetkých operátorov a je vybavený stabilným operačným systémom s pevným diskom s kapacitou 160 GB. Dokáže vytvárať 4D čiernobiele snímky pri nižších nákladoch svojich konkurentov. SIUI CTS-8800 je cenovo najvýhodnejšie 4D ultrazvukové zobrazovacie zariadenie na trhu.

Ultrazvukový prístroj SIUI CTS-8800 je prvý systém základnej úrovne, ktorý kombinuje pokročilé zobrazovacie funkcie s bezdrôtovou technológiou. Vďaka veterinárnym predvoľbám, ukladaniu snímok a okamžitej optimalizácii snímok je všetko logické a užívateľsky prívetivé. Prístroj CTS-8800 poskytuje technológie, ako je priestorové zložené zobrazovanie, harmonické zobrazovanie tkaniva, redukcia škvŕn a variabilné zaostrovanie obrazu, ktoré umožňujú vytvárať vysokokvalitné snímky. Kombinácia týchto špičkových technologických funkcií s bezdrôtovým prenosom obrazu umožňuje CTS-8800 posunúť vašu kliniku na technologickú špičku.

VERSATILNÉ 4D MOŽNOSTI
CTS-8800 Plus ponúka excelentné 4D zobrazovanie za úžasnú cenu. Technológia objemového zobrazovania pokrýva pôrodnícke 4D zobrazovanie plodu a gynekologické transvaginálne objemové zobrazovanie, ktoré zobrazujú presnejšie a špecifickejšie obrazy pre rôzne klinické požiadavky.

SPATIÁLNE SÚČASNÉ SNÍMANIE
Technológia pomáha zmierniť artefakty ozveny a zlepšiť priestorové rozlíšenie skenovaním cieľa pomocou mult i smerového formovania lúča.

ADVANCED IMAGING TECHNOLOGY
Technológia redukcie škvŕn
Technológia pomáha znižovať šum a artefakty, čistiť t issue shading and edging, zlepšovať rozlíšenie kontrastu a identifikáciu
skorého zmenšenia tkaniva/štruktúry.

Inteligentná optimalizácia jedným tlačidlom
Systém inteligentne nastavuje TGC a zosilnenie B v režime B, ako aj základnú líniu, PRF a zosilnenie PW, aby získal najlepší čiernobiely obraz a obraz PW
iba stlačením jedného tlačidla.

VHODNÉ KLINICKÉ RIEŠENIA
Panoramatické zobrazovanie
Systém umožňuje rozšíriť širší záber pre lekárov na skenovanie tkanív veľkej plochy s pohybom snímača.

Bezdrôtový prenos obrazu do iPadu/iPhonu a bezdrôtová tlačiareň na PC
Systém ponúka mobilnú prácu v nemocniciach a na klinikách zobrazením snímok na skeneri prostredníctvom iPadu, iPhonu, aj keď je lekár mimo ultrazvukového systému.

Možnosť rozšírenia farebného dopplera
Systém podporuje rozšírenie o mapovanie farebného toku, dopplerovské pulzné vlny a režim triplex, vďaka čomu je sám o sebe kompletným farebným
Dopplerovským ultrazvukovým systémom ideálnym pre používateľov na vstupnej úrovni.

Vlastnosti ultrazvukového prístroja SIUI CTS-8800
  • 10" LCD monitor s vysokým rozlíšením
  • Technológia redukcie škvŕn
  • cineloop s 512 snímkami
  • Multifrekvenčné sondy
  • 4D a 2D zobrazovanie
  • Optimalizácia obrazu jedným dotykom
  • Veterinárne predvoľby
  • Reprodukčné tabuľky pre veľké a malé zvieratá
  • Programy na meranie brušných a srdcových funkcií
  • Bezdrôtový prenos obrazu

Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Indonézia

Oblasť
DKI Jakarta

Umiestnenie
Kota Jakarta Selatan

Dátum ukončenia
31.12.2024 09:45