Katalóg

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

19.10.2024 01:05

LEICA GS18 I GNSS RTK ROVER

Odpoveď na inzerát

Spojenie senzorov GNSS, IMU a kamery vytvára technológiu vizuálneho určovania polohy, ktorej výsledkom je rover GNSS RTK taký výkonný, že umožňuje merať to, čo vidíte.

Model GS18 I má všetky funkcie modelu Leica GS18 T: okrem funkcie Visual Positioning môžu používatelia napríklad mapovať body s nakloneným alebo vyrovnaným pólom.

Predstavujeme Leica GS18 I, všestranný GNSS RTK rover prieskumnej triedy s funkciou Visual Positioning. Určený pre geodetických profesionálov na jednoduché a presné meranie bodov, ktoré predtým nebolo možné merať pomocou roveru GNSS. Teraz môžete rýchlo zachytiť lokalitu na snímkach a merať z nich body buď v teréne, alebo neskôr v kancelárii. Pre GS18 to znamená zobrazovanie.

Zlúčenie snímačov GNSS, IMU a kamery sa spája do technológie vizuálneho určovania polohy, výsledkom čoho je rover GNSS RTK taký výkonný, že umožňuje merať to, čo vidíte. Model GS18 I má všetky funkcie modelu Leica GS18 T: okrem funkcie Visual Positioning môžu používatelia napríklad mapovať body s nakloneným alebo vyrovnaným pólom.
Efektívnejšie a jednoduchšie merajte body so zakrytým výhľadom na oblohu.
Zachytiť body, ktoré ste predtým nemohli dosiahnuť pomocou rovera GNSS.
Získajte väčšiu flexibilitu a kontrolu bez potreby používať ďalšie časovo náročné zariadenia.
Mapujte stovky bodov s presnosťou na úrovni prieskumu v priebehu niekoľkých minút.
Rýchlo zachyťte scénu a neskôr rozhodnite, čo sa má merať - aj keď sa scéna následne zmení alebo zmizne.
Klepnutím na obrázok zmerajte bod v teréne alebo v kancelárii.
Rýchle a dôkladné, aby ste zachytili každý detail.


Mapovanie a geodézia sa práve stali jednoduchšími, bezpečnejšími a efektívnejšími ako kedykoľvek predtým. Zoznámte sa s roverom Leica GS18 I GNSS RTK s vizuálnym určovaním polohy. S ním môžete bez námahy merať body, ktoré ste predtým nemohli dosiahnuť. Snímajte lokalitu pomocou modelu GS18 I a mapujte body zo snímok. GNSS RTK rover je taký inovatívny, že môžete presne merať fasády a rohy bez toho, aby ste museli meniť nástroje. Po zachytení lokality môžete merať každý detail, kedykoľvek budete chcieť.

Inovatívny
Leica GS18 I je presný a ľahko použiteľný GNSS RTK rover. Využíva vysoko inovatívnu technológiu vizuálneho určovania polohy založenú na bezproblémovej integrácii GNSS, IMU a kamery. Umožňuje vám merať body geodetickej triedy na snímkach na stavenisku aj v kancelárii. Pomocou aplikácie Infinity môžete zo zachytených údajov vytvárať mračná bodov a ešte viac tak rozšíriť možnosti.

Rýchle
Navrhnuté na efektívne meranie veľkého množstva bodov. Leica GS18 I umožňuje zachytiť snímky a zmerať stovky bodov v priebehu niekoľkých minút, a to aj na miestach, ktoré nie sú fyzicky prístupné. Použitie snímok na meranie týchto bodov vám umožňuje skrátiť čas strávený na mieste a znížiť počet opakovaných prác: po zachytení miesta máte zmeraný každý detail.

Všestranný
Výkon zobrazovania zmenil pravidlá hry. Tým, že máte k dispozícii výkon na meranie toho, čo vidíte, sa teraz môžete dostať na miesta, ktoré ste predtým nemohli dosiahnuť bez toho, aby ste museli meniť nástroje alebo preliezať cez prekážky. To vám dáva flexibilitu v teréne, uvoľňuje vybavenie a posádky a skutočne maximalizuje produktivitu vašich projektov, čo vedie k zvýšeniu zisku.

Cena 2 700 USD


Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Indonézia

Oblasť
Jawa Timur

Umiestnenie
Surabaya

Dátum ukončenia
28.12.2024 09:00