Katalóg

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

03.01.2024 01:00

LEICA ABSOLUTE TRACKER AT960, NOVÝ

Odpoveď na inzerát

Leica Absolute Tracker AT960 je robustný laserový sledovač typu "všetko v jednom", ktorý sa zmestí do jedného letového kufra. Ponúka vysokorýchlostné dynamické meranie ako štandard a je kompletným riešením na sondovanie so šiestimi stupňami voľnosti (6DoF), skenovanie a automatizovanú kontrolu, ako aj na meranie reflektorov.

Nová generácia prenosného CMM systému založená na osvedčenej technológii AT960 spája funkcie 6DoF, ktoré boli predstavené v systéme Leica Absolute Tracker AT901, a prenosnosť a použiteľnosť, ktorú poskytuje kompaktný systém Leica Absolute Tracker AT403. Výsledkom je vysoko sofistikované a zároveň ľahko použiteľné veľkoobjemové meracie riešenie s hmotnosťou menej ako 14 kg.

Laserový tracker AT960 možno ľahko prepravovať, rýchlo rozbaliť a zapnúť v priebehu niekoľkých minút, aby poskytoval vysoko výkonné meranie takmer kdekoľvek. Dynamické funkcie a flexibilná funkčnosť poskytujú používateľom absolútnu rýchlosť, presnosť a prenosnosť.

Vďaka bezdrôtovej komunikácii a možnosti prevádzky na batériu sa vďaka konštrukcii AT960 s integrovanou technológiou stáva zdĺhavé nastavovanie minulosťou. Absolútny interferometer Leica (AIFM) umožňuje presné vysokorýchlostné meranie na pohyblivý cieľ, zatiaľ čo inovatívna funkcia PowerLock zabezpečuje okamžité obnovenie prerušeného lúča bez zásahu používateľa, čím znižuje pracovné zaťaženie obsluhy a požiadavky na školenie. Intuitívne ovládanie pomocou dotykovej obrazovky minimalizuje možnosť chyby používateľa, čím šetrí čas, námahu a peniaze. Architektúra kontroly a kompenzácie znamená, že základné nastavenia možno vykonať v teréne, zatiaľ čo robustná konštrukcia zaručuje prevádzku podľa špecifikácií s minimálnou kalibráciou a servisom


Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Indonézia

Oblasť
Jawa Timur

Umiestnenie
Surabaya

Dátum ukončenia
28.12.2024 09:00