Katalóg

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

06.03.2024 15:00

INTRAORÁLNY SKENER ITERO ELEMENT FLEX

Odpoveď na inzerát

Zariadenie iTero Element Flex1 vám poskytuje maximálnu mobilitu a umožňuje vám starať sa o pacientov kdekoľvek, kde ich chcete vidieť. Vďaka konfigurácii len s paličkou máte výkon technológie iTero Element priamo na dosah ruky, čo vám umožní vykonávať skenovanie celého oblúka aj v tej najmenšej ordinácii.

Výkonné riešenie, ktoré si môžete vziať so sebou z miestnosti do miestnosti alebo z kancelárie do kancelárie. So zariadením iTero Element Flex máte maximálnu mobilitu a môžete sa starať o svojich pacientov, nech ste kdekoľvek. Konfigurácia len na stenu vám dáva výkon technológie iTero Element priamo do rúk, takže môžete vykonávať skenovanie celého oblúka aj v tej najmenšej ordinácii.

iTero Element Flex je systém, ktorý umožňuje rýchly a jednoduchý prenos medzi ordináciami, čím poskytuje všeobecným lekárom a ortodontistom možnosť vykonávať skenovanie celého oblúka v rôznych ordináciách.

Konfigurácia iTero Element Flex "len na stenu" je prenosný skener na prepravu z jednej ordinácie do druhej a umožňuje lekárom využiť silu vizualizácie pri kresle. Je ideálna pre praxe s viacerými pracoviskami, ktoré vyžadujú pohodlný a ľahko prenosný skener. Pomocou kompatibilných prenosných počítačov môžu teraz lekári skenovať kdekoľvek, aj v tých najmenších ordináciách. Súčasťou modelu Element Flex je prispôsobené puzdro na prenášanie.

Model Element Flex, ktorý je voľbou, obsahuje prispôsobené puzdro na prenášanie a umožňuje pripojenie. Každý skener má rovnaké funkcie ako jeho predchodca. Pôvodne sa intraorálne skenovacie tyče považovali za ťažko použiteľné a objemné. Preto keď nastal čas rozhodovania o kúpe, lekári sa rozhodli zaobísť sa bez nich. Teraz je k dispozícii široká škála možností.

Po uvedení tohto systému Element Flex možno skenovať priamo na prenosných počítačoch, vďaka čomu je intraorálne skenovanie mobilnejšie ako kedykoľvek predtým. Toto však nie je jediný vynález v oblasti vnútroorálneho skenovania. Najnovšia verzia od spoločnosti 3shape, TRIOS MOVE, ponúka bezdrôtovú skenovaciu paličku spolu s ramenom a otočnou obrazovkou, ktorá umožňuje lekárovi ukázať pacientovi postup a plánovanie liečby.

Funkcie iTero Element Flex:

Kompaktné rozmery pre prenosnosť a pohodlie
Vylepšený farebný displej pre úžasné a presné snímky
Vykonajte ostré 3D skenovanie vo farbe a vysokom rozlíšení len za 60 sekúnd
Dotykový panel snímacieho prútika je rovnako intuitívny a jednoduchý ako gestá na vašom smartfóne

Vizualizujte lepšiu prax s iTero Element Flex:
Restoratívne a ortodontické pracovné postupy
Optimalizovaný Invisalign
Konektivita
Vizualizačné nástroje
iTero TimeLapse
Simulátor výsledkov Invisalign
Hodnotenie pokroku
Integrácia frézovania na stoličke

 

 


Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Indonézia

Oblasť
Jakarta

Umiestnenie
Jakarta