Katalóg

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

05.06.2024 01:05

TVAR TRIOS 3 BEZDRÔTOVÝ POD NA PREDAJ!!

Odpoveď na inzerát

Shape TRIOS 3 je digitálne odtlačkové riešenie tri v jednom, ktoré obsahuje intraorálny skener, integrovanú intraorálnu kameru a automatické meranie odtieňov v jednom zariadení. Ľahké. jednoducho použiteľné digitálne odtlačkové riešenie so zaoblenou autoklávovateľnou špičkou a odnímateľným zrkadlom na jednoduchú sterilizáciu. Je k dispozícii v prevedení s rukoväťou na uchopenie perom, s rukoväťou na uchopenie a vo verzii s integrovaným kreslom.

Bezdrôtový digitálny intraorálny skener
Pokračujte v zlepšovaní svojej zubárskej praxe. Využite výhody intraorálneho skenera TRIOS na zlepšenie skúseností pacientov, skrátenie času stráveného na kresle a uvoľnenie čo najširšieho spektra možností ošetrenia. TRIOS je rýchly, ľahko sa používa a vytvára zdokumentované presné digitálne farebné odtlačky. Na rozdiel od iných riešení vám TRIOS poskytuje priebežné aktualizácie softvéru, aktualizovateľný hardvér a voliteľné moduly na ošetrenie zubov, ktoré zabezpečia, že vaša prax zostane vpredu, keď sa vaše podnikanie posilní.

Základné riešenie intraorálneho skenovania.
Cenovo výhodný TRIOS 3 Basic sa dodáva ako káblové zariadenie s podom na uchopenie perom a umožňuje jednoduchý pracovný postup "skenuj a pošli". TRIOS 3 Basic obsahuje známu presnosť skenovania 3Shape, režim šialenej rýchlosti, výstup STL, realistické realistické farby a meranie odtieňov, ako aj technológiu AI skenovania na zjednodušené skenovanie.

TRIOS 3 Wireless Pod
Trios 3 Wireless Pod na pripojenie skenera TRIOS k počítaču. Mobilná a flexibilná alternatíva k riešeniu na vozíku, napr. pre zubných lekárov pracujúcich na viacerých miestach alebo pre kliniky s obmedzeným priestorom. Počítač nie je súčasťou dodávky.

TRIOS 3 Wireless Scanner
Ručný 3D skener s technológiou ultrarýchleho optického rezania na intraorálne skenovanie bez spreja a prášku v Colors. Schopný merať odtiene zubov a pridávať HD fotografie do 3D modelu. K dispozícii s rukoväťou alebo perom.

Softvér
TRIOS Digital Impression Software s integrovaným rozhraním 3Shape Communicate

Súčasti a príslušenstvo:
Napájací kábel a napájacia jednotka
1 Wi-Fi dongle
1 nabíjačka pre TRIOS 3 Wireless batérie vč. 3 batérií
USB kľúč so softvérom
5 x hroty skenera TRIOS 3 vrátane zrkadiel (autoklávovateľné)
Ochranný hrot TRIOS 3
Kalibračný hrot TRIOS 3
Súprava na kalibráciu farieb TRIOS 3

Cena 2 500 USD


Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Indonézia

Oblasť
Jakarta

Umiestnenie
Jakarta