Katalóg

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

21.03.2024 01:05

WAYGATE KRAUTKRAMER MENTOR UT FÁZOVÝ DETEKTOR CHÝB

Odpoveď na inzerát

S fázovým detektorom chýb Mentor UT prišla nová generácia výkonných kontrol PAUT.

Zbavte

sa dohadov pri ultrazvukových kontrolách chýb pomocou najpresnejšieho a najintuitívnejšieho nástroja na súčasnom trhu.

Waygate Technologies Krautkramer Mentor UT, obchodný produkt spoločnosti Baker Hughes (predtým GE Inspection Technologies), je výkonný, pripojený ultrazvukový detektor chýb optimalizovaný na mapovanie korózie a erózie procesných nádob, potrubí a nádrží.

Mentor UT prináša silu kontroly pomocou maticového detektora do každodenného používania s intuitívnym rozhraním s dotykovou obrazovkou a prispôsobiteľnými kontrolnými aplikáciami ("appkami"). Používatelia si môžu vytvoriť vlastné aplikácie alebo použiť predinštalované aplikácie a úplne si prispôsobiť používateľské rozhranie svojim potrebám. Nastavenie zariadenia a kalibrácia sa jednoducho naučia a môžu ušetriť náklady na školenie a zároveň zvýšiť produktivitu.

Celý systém UT na detekciu chýb je umiestnený v tablete s dotykovou obrazovkou, ktorý je vhodný na používanie v rukaviciach a je rovnako jednoduchý ako smartfón. Predinštalovaný softvér Mentor Create je plne prispôsobiteľný a umožňuje používateľom definované ponuky a pracovné postupy (aplikácie) na postupné sprevádzanie procesom kontroly - od kalibrácie cez umiestnenie sondy až po analýzu. Sebavedomí a vzdelaní používatelia znamenajú, že aj tie najzložitejšie kontroly sa vykonávajú zakaždým konzistentne.

Mentor UT je prvé ultrazvukové testovacie zariadenie, ktoré ľahko umožňuje bezdrôtové pripojenie a živé vysielanie, takže inšpektori môžu získať druhý názor v reálnom čase, keď ho potrebujú. To isté bezdrôtové pripojenie do cloudu umožňuje Mentor UT na diaľku vytvárať komplexné inšpekčné správy na počítačoch používateľov kliknutím na tlačidlo.

S Mentor UT môžete očakávať
  • Vysoko výkonný dizajn: výkonný detektor chýb s fázovým usporiadaním 32:32 (rozšíriteľný na 32:128) s konvenčným UT kanálom a 20kHz frekvenciou opakovania impulzov (RPF)
  • Robustná odolnosť: odolá náročným podmienkam vďaka stupňu odolnosti IP65
  • Produktívnejšie a kvalitnejšie kontroly: používateľom definované kontrolné "aplikácie" alebo predinštalované aplikácie v zariadení prispôsobené vašim potrebám
  • Bezkonkurenčná kompatibilita: ľahko sa spája s poprednými dvojprvkovými lineárnymi DM sondami GE na kontrolu korózie, sondami s lineárnym poľom na kontrolu zvarov a kompozitov a širokou škálou komerčne dostupných skenerov
  • Intuitívne ovládanie: prispôsobiteľné používateľské rozhranie s dotykovou obrazovkou vhodné na použitie v rukaviciach a palubné bezdrôtové pripojenie a export údajov na zefektívnenie reportovania a analýzy (softvér na offline analýzu je súčasťou dodávky)
  • Úspora času a zdrojov: špecializované pracovné postupy zjednodušujú komplexné kontroly pre vyššiu efektivitu a jednoduchšie školenie

Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Indonézia

Oblasť
Jawa Timur

Umiestnenie
Surabaya

Dátum ukončenia
31.12.2024 09:00