Katalóg

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

15.04.2024 09:05

WAYGATE KRAUTKRAMER USM 100 ULTRAZVUKOVÝ DETEKTOR CHÝB, POUŽITÝ

Odpoveď na inzerát

Detektor chýb Waygate Technologies Krautkrämer USM 100 je ľahký a ergonomicky navrhnutý na jednoduché používanie. Je vybavený veľkým dotykovým displejom a tlačidlami, ktoré umožňujú bezproblémové obojručné ovládanie. Sedempalcový dotykový displej LCD kompatibilný s rukavicami je viditeľný za akýchkoľvek svetelných podmienok. Inteligentné a intuitívne používateľské rozhranie sa ľahko učí, dá sa prispôsobiť a zjednodušuje nastavenie, čas školenia a aktualizácie.

Zariadenie Krautkrämer USM 100 ponúka aj vyššiu efektivitu vďaka vzdialenému prístupu a správe a ukladaniu údajov. Digitálne funkcie zahŕňajú pracovné postupy na mieru prostredníctvom softvéru Mentor App; bezpečnú správu údajov v cloude; vzdialenú kalibráciu, ktorá skracuje čas kalibrácie z dvoch týždňov na 30 minút; a verejný obchod na stiahnutie prispôsobiteľných aplikácií. Mentor PC umožňuje nahrávanie, analýzu a vykazovanie kontrolných údajov z počítača a Mentor PC Live umožňuje používať USM 100 na diaľku. Mentor Create používateľovi umožňuje prispôsobiť alebo vytvoriť inšpekčné aplikácie pre jedinečné testovacie postupy, priemyselné aplikácie a úrovne skúseností. Dátové súbory sú kompatibilné aj so staršími modelmi USM Go a USM 36, čo umožňuje bezproblémový prechod na USM 100.

Redefinícia detekcie chýb:
Prenosný prístroj Krautkrämer USM 100 je veľmi všestranný inšpekčný nástroj určený na riešenie širokej škály inšpekčných úloh. Vykonávajte komplexné a presné kontroly priemyselných prostriedkov a obohaťte svoje údaje o snímky a geolokáciu pre lepšiu sledovateľnosť a vykazovanie.

Kľúčové aplikácie
  • Kontrola zvarov
  • Kontrola korózie
  • Kontrola výkovkov a odliatkov
  • Kontrola koľajníc
  • Kontrola kompozitov
  • Inšpekcie jadrových zariadení

cena 1 500,00 USD


Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Indonézia

Oblasť
Jawa Timur

Umiestnenie
Surabaya