Katalóg

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

15.04.2024 04:25

WAYGATE KRAUTKRAMER USM 100 ULTRASONICKÝ DETEKTOR CHÝB, NOVÝ NA PREDAJ!!

Odpoveď na inzerát

Waygate Technologies Krautkramer USM 100, produkt spoločnosti Baker Hughes (predtým GE Inspection Technologies), je ultrazvukový detektor chýb ideálny na priemyselné inšpekčné aplikácie. Najnovší pokrok v rade USM, USM 100, je vybavený riadenou kalibráciou, prispôsobiteľnými filtrami, pokročilým záznamníkom údajov a funkciami podobnými smartfónu. S týmto najnovším modelom sú kompatibilné staršie súbory údajov z USM Go a USM 35.

Detektor chýb Waygate Technologies Krautkrämer USM 100 je ľahký a ergonomicky navrhnutý na jednoduché používanie. Je vybavený veľkým dotykovým displejom a tlačidlami, ktoré umožňujú bezproblémové obojručné ovládanie. Sedempalcový dotykový LCD displej kompatibilný s rukavicami je viditeľný za akýchkoľvek svetelných podmienok. Inteligentné a intuitívne používateľské rozhranie sa ľahko učí, dá sa prispôsobiť a zjednodušuje nastavenie, čas školenia a aktualizácie.

Zariadenie Krautkrämer USM 100 ponúka aj vyššiu efektivitu vďaka vzdialenému prístupu a správe a ukladaniu údajov. Digitálne funkcie zahŕňajú pracovné postupy na mieru prostredníctvom softvéru Mentor App; bezpečnú správu údajov v cloude; vzdialenú kalibráciu, ktorá skracuje čas kalibrácie z dvoch týždňov na 30 minút; a verejný obchod na stiahnutie prispôsobiteľných aplikácií. Mentor PC umožňuje nahrávanie, analýzu a vykazovanie kontrolných údajov z počítača a Mentor PC Live umožňuje používať USM 100 na diaľku. Mentor Create používateľovi umožňuje prispôsobiť alebo vytvoriť inšpekčné aplikácie pre jedinečné testovacie postupy, priemyselné aplikácie a úrovne skúseností. Dátové súbory sú kompatibilné aj so staršími modelmi USM Go a USM 36, čo umožňuje bezproblémový prechod na USM 100.

Redefinícia detekcie chýb:
Prenosný prístroj Krautkrämer USM 100 je veľmi všestranný inšpekčný nástroj určený na riešenie širokej škály inšpekčných úloh. Vykonávajte komplexné a presné kontroly priemyselných prostriedkov a obohaťte svoje údaje o snímky a geolokáciu pre lepšiu sledovateľnosť a vykazovanie.

Kľúčové aplikácie
  • Kontrola zvarov
  • Kontrola korózie
  • Kontrola výkovkov a odliatkov
  • Kontrola koľajníc
  • Kontrola kompozitov
  • Inšpekcie jadrových zariadení

Cena $3,800.00


Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Indonézia

Oblasť
Jawa Timur

Umiestnenie
Surabaya

Dátum ukončenia
01.01.2025 12:05