Katalóg

Top1 Outboard Inboard

Top1 Outboard Inboard

Top1 Outboard Inboard

21.11.2023 02:10

Turbodieselový prívesný motor 50 HP

Odpoveď na inzerát

NOVINKA Yanmar Dtorque 111

Kompaktný motor Dtorque 111 je navrhnutý tak, aby spôsobil revolúciu na trhu s malými pracovnými loďami, kde jeho očakávaná životnosť výrazne presahujúca 10 000 hodín minimálne zdvojnásobuje životnosť akéhokoľvek porovnateľného prívesného benzínového motora.

Motor Dtorque 111 ponúka pozoruhodne hladký a tichý dieselový motor, ktorý dosahuje výkon 50 k na vrtuli s ohromujúcim krútiacim momentom 111 Nm už pri 2 500 otáčkach za minútu. To je podstatne lepší výkon ako pri najnovších benzínových štvortaktných modeloch s výkonom 70 k a viac ako dostatočný výkon na rýchle zrýchlenie väčšiny malých plavidiel na rovinu s dostatočným výkonom pri nízkom výtlaku pri veľkom výtlaku.

Dtorque je ideálnou voľbou, ak prevádzkujete alebo spravujete
  • pracovné člny
  • bezpečnostné/záchranné člny
  • rybárske člny
  • plavidlá vládnych a prístavných orgánov
  • osobné lode
  • tendre pre superjachty


Zvýšená bezpečnosť
Nafta je menej horľavá ako benzín, a preto je Dtorque bezpečnejšou voľbou do potenciálne nebezpečných prostredí, napríklad v ropnom a plynárenskom priemysle. Prevádzkovatelia superjacht a výletných lodí budú mať prospech napríklad aj z úspory času a nákladov spojených s menším počtom protipožiarnych bezpečnostných opatrení a predpisov.

Okrem toho je potrebné spravovať len jeden druh paliva, ktorý je dostupnejší v prístavoch po celom svete. Dtorque tiež prekračuje emisné predpisy EÚ RDC Stage II, zatiaľ však nie je v súlade s EPA.

Nízka hlučnosť a vibrácie
Dtorque má dvojvalcový, turbodúchadlom prepĺňaný vznetový motor so systémom common rail, ktorý využíva jedinečný systém dvoch protibežných kľukových hriadeľov v hliníkovom bloku. Táto technológia s patentovanou konštrukciou "Spaceball" pomáha znižovať vibrácie a hluk.

Ďalšou výhodou týchto kľukových hriadeľov je absencia točivých a prevádzkových (riadiacich) momentov. To má za následok menšiu únavu počas prevádzky motora

.


Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Indonézia

Oblasť
Aceh

Umiestnenie
Banda Aceh

Dátum ukončenia
31.01.2025 10:00