Katalóg

Stavebné skrutky

15.12.2023 00:00

Stavebné skrutky

Odpoveď na inzerát

Skrutky do dreva, strešné skrutky, skrutky do sadrokartónu a skrutky do drevotriesky

Sme čínska továreň, ktorá sa už 17 rokov špecializuje na výrobu stavebných skrutiek. Naša továreň ponúka široký sortiment skrutiek z nehrdzavejúcej a uhlíkovej ocele, ako sú skrutky do dreva, strešné skrutky, skrutky do sadrokartónu a skrutky do drevotriesky. Naše nové bimetalové skrutky boli vyvinuté výlučne vo vlastnej réžii. Naše skrutky sú v rozsahu od M3 do M10 s dĺžkou od 9,5 mm do 400 mm v závislosti od požiadaviek zákazníka.

Máme tiež certifikáty ISO9001, CE a ETA. (ETA20-0316 skrutka do sadrokartónu, skrutka do dreva so zapustenou hlavou a skrutka do dreva s plochou hlavou)

Okrem toho má náš závod, ktorý sa rozprestiera na ploche 1 500 m2 a zamestnáva viac ako 100 odborníkov, mesačnú výrobnú kapacitu 1 500 ton spojovacieho materiálu.

Vďaka našej spoľahlivej výrobnej kapacite a vysokokvalitným výrobkom sme preto dôveryhodným partnerom pre zahraničných distribútorov, veľkoobchodníkov a koncových používateľov na hlavných trhoch so spojovacím materiálom vrátane Ruska, Nemecka, Talianska a Poľska.


Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Čína

Oblasť
Ningbo