Katalóg

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018
  • EX-Zertifizierung

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

18.12.2023 01:00

Strojárstvo - L.B. Bohle získal viacero ocenení

Odpoveď na inzerát

Nemecká cena za dizajn pre novú generáciu strojov

Radosť v spoločnosti L.B. Bohle bola veľká. Technologická spoločnosť z Ennigerlohu získala trikrát ocenenie German Brand Award.

"Na veľtrhu Interpack v máji tohto roku sme predstavením troch nových systémov uviedli na trh novú generáciu našich strojov," hovorí pri pohľade späť konateľ spoločnosti Thorsten Wesselmann. "Naše stroje boli nielen technicky optimalizované, ale aj prepracované s prelomovým priemyselným dizajnom," pokračuje Wesselmann.

Po konzultáciách s priemyselnými dizajnérmi, s ktorými boli stroje navrhnuté, sa vedenie spoločnosti L.B. Bohle management rozhodlo prihlásiť do súťaže o cenu za dizajn zariadenia na obaľovanie tabliet BFC, suchý granulátor BRC a QbCon 1, kontinuálny granulátor a sušičku pre výskum a vývoj.

Nemecká cena za dizajn je otvorená pre spoločnosti, agentúry, poskytovateľov služieb a marketingových expertov, ako aj neziskové a vládne organizácie zo všetkých odvetví na celom svete. o prijatí do súťaže a následných víťazoch rozhoduje nezávislá porota Nemeckej rady pre dizajn.

"Po neustále pozitívnych reakciách na naše nové stroje sme tajne dúfali v ocenenie," uvádza Wesselmann. Spoločnosť L.B. Bohle bola vyhlásená za víťaza v kategórii BRC a QbCon, zatiaľ čo zariadenie na výrobu tabliet BFC získalo špeciálnu cenu.

"Boli sme prekvapení, že sme dostali hneď tri ocenenia," hovorí Wesselmann. Celkovo zodpovední v spoločnosti L.B. Bohle považujú toto ocenenie za uznanie, že s novým odvážnym dizajnom urobili správny krok.

"Vďaka vynikajúcemu tímovému úsiliu v rámci spoločnosti sa nám spolu s externými dizajnérmi podarilo vyvinúť úplne novú dizajnovú líniu našich systémov, ktorá zabezpečuje identifikáciu so spoločnosťou L.B. Bohle. Víťazstvo v súťaži German Design Award nám zároveň pomôže získať ešte väčšiu pozornosť a zviditeľniť sa na trhu," hovorí generálny riaditeľ Tim Remmert, ktorý v ocenení vidí ďalšie pozitívne efekty.


Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Nemecko