Katalóg

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

  • ISO
  • CE
  • FCC

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

  • ISO
  • CE
  • FCC

23.12.2023 00:00

Kompletná kontrolná služba/Čínska inšpekčná agentúra

Odpoveď na inzerát

Guangdong Čína inšpekcie a testovanie Co., LTD

Táto kontrola sa vykonáva vo veľmi skorých fázach výrobného procesu (medzi 0 a 20 %). Účelom kontroly je skontrolovať parametre procesu a overiť, či konečný výrobok bude spĺňať požadované požiadavky na kvalitu.

Sme ľudia a ľudia prirodzene robia chyby, rovnako ako továrne v Číne. Približne polovica tovární v Číne má výrobné problémy. Ak sa nevykonáva prísna kontrola kvality, továrne budú vyrábať podľa svojho štandardu. Preto je skoršie určenie chýb procesom, ktorý šetrí čas a náklady, keď sa na problémy príde, keď je všetok tovar hotový, stratí sa veľa času a peňazí na revíziu. Podľa našich skúseností sme vykonali kontrolu kvality v čase, keď sa výroba práve začala, a zistili sme, že farba, ktorú továreň použila, sa úplne líši od farby, ktorú chcel zákazník. To je závažná chyba. Po kontrole továreň okamžite zrevidovala farbu. Ak by sme vykonali kontrolu kvality až po tom, čo sú výrobky takmer hotové, mohol by to byť veľký problém a dodávka by sa oneskorila kvôli revízii problémov zistených pri kontrole kvality.

Preto sa dôrazne odporúča vykonať kontrolu kvality v počiatočnej fáze výrobného procesu. Táto kontrola kvality sa v Číne vyžaduje najmä preto, aby sa predišlo nedorozumeniam a chybám v ďalšom výrobnom procese.


Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Čína

Oblasť
Shenzhen

Umiestnenie
Guangdong

Dátum ukončenia
29.06.2024 23:50