Katalóg

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

  • ISO
  • CE
  • FCC

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

  • ISO
  • CE
  • FCC

26.12.2023 11:50

Inšpekčné služby v Číne - dohľad nad nakladaním kontajnerov

Odpoveď na inzerát

Úplná kontrola služieb Audit dodávateľa Predvýrobná kontrola počas výroby Kontrola pred odoslaním Kontrola nakladania kontajnerov

Kontrola nakládky
Kontrola nakládky sa začína v továrňach, skladoch alebo nakladacích miestach odosielateľov. Kontrola kvality a množstva prepravovaných výrobkov s cieľom zabezpečiť, aby prepravované výrobky spĺňali požiadavky na kvalitu a správne množstvo. Medzitým inšpektori dohliadajú na celý proces prepravy, aby sa uistili, že kontajnery sú v dobrom stave a správne naložené.
Pre rôzne kategórie výrobkov vypracujeme špecializovaný kontrolný zoznam na základe požiadaviek klientov a našich skúseností. A náš inšpektor počas procesu kontroly skontroluje tovar prísne podľa kontrolného zoznamu a schválenej vzorky a urobí všetko pre to, aby znížil vaše riziká spojené s nákupom.
Po skončení kontroly vám poskytneme výsledok. A správu o kontrole vám zašleme do 24 hodín.
Mnohí obchodníci využívajú naše služby kontroly kvality nielen preto, že naše inšpekčné služby sú nákladovo efektívne, ale tiež vedia, že od nás očakávajú kontrolu kvality. Medzi našich klientov patria napr: Pepsi, Coca Cola, Anheuser-busch inBev, B&Q, LG, Samsung, Honeywell, Toshiba, Emerson, Honda, Nissan, Panasonic, SHARP, ABB, Bandai, Tommy, Vtech atď.


Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Čína

Oblasť
Shenzhen

Umiestnenie
Guangdong

Dátum ukončenia
29.06.2024 23:50