Katalóg

Henan Hongchang Aluminum Co., Ltd.

Henan Hongchang Aluminum Co., Ltd.

Henan Hongchang Aluminum Co., Ltd.

05.03.2024 12:00

Materiál uzáveru PP pre fľaše na víno zo zliatiny hliníka 8011

Odpoveď na inzerát

Spoločnosť Hongchang Aluminium dodáva hliníkové plechy a zvitky na výrobu uzáverov fliaš, ktoré sú ideálnym materiálom pre PP uzávery na fľaše whisky a iné fľaše na nápoje. Má vynikajúce vlastnosti proti vlhkosti, presakovaniu a falšovaniu, vďaka čomu je skutočne bezpečný, zdravý, rýchly a šetrný k životnému prostrediu, čím zvyšuje pridanú hodnotu výrobku.

Výroba PP uzáverov na fľaše má prísne požiadavky na pevnosť, predĺženie a rozmerovú odchýlku materiálu, inak sa počas spracovania objavia praskliny alebo záhyby. Na zabezpečenie pohodlnej potlače po vytvorení uzáveru fľaše sa vyžaduje, aby bol povrch materiálu uzáveru fľaše hladký. Žiadne stopy po valčekovaní, škrabance a škvrny. Medzi bežne používané zliatiny patria 8011-H14, 8011-H16 atď. Hliníkové materiály na uzávery fliaš sa môžu vyrábať valcovaním za tepla, kontinuálnym odlievaním, priebežným valcovaním alebo valcovaním za studena.

Vlastnosti materiálu na uzávery fliaš z PP:
1. Nízka hmotnosť.
2. Ekologický, šetrný k životnému prostrediu a ľahko recyklovateľný.
3. Má vynikajúce bariérové vlastnosti.
4. Má dobrú tvarovateľnosť
5. Je odolný voči vode. Krásny vzhľad a jasná dekorácia.
8011 hliníkové uzávery sa používajú na výrobu systémov skrutkovacích uzáverov na fľaše a iné nádoby a sú jedným z hlavných produktov na trhu hliníkových obalov. Vzduchotesné a svetlotesné vlastnosti hliníka a ľahká tvarovateľnosť a dekorácia z neho robia materiál, ktorý sa používa na uzavreté aplikácie.

Hliníkové PP viečka sa používajú na sklenené nádoby vrátane minerálnych vôd, prírodných vôd, nealkoholických a alkoholických nápojov, doplnkov stravy a džúsov.


Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Čína

Oblasť
henan

Umiestnenie
No. 14, Business Outer Ring Road