Katalóg

BLIIoT| Nová verzia BL120DT DL/T645 Prevod IEC 104 na Modbus v automatizácii energetických systémov

03.04.2024 10:10

BLIIoT| Nová verzia BL120DT DL/T645 Prevod IEC 104 na Modbus v automatizácii energetických systémov

Odpoveď na inzerát

Úvod Brána DL/T645 na Modbus je zariadenie, ktoré umožňuje komunikáciu medzi zariadeniami používajúcimi protokol DL/T645 a zariadeniami používajúcimi protokol Modbus. Podobne brána IEC 104 na Modbus umožňuje komunikáciu medzi zariadeniami používajúcimi protokol IEC 104 a zariadeniami používajúcimi protokol Modbus. DL/T645 je komunikačný protokol široko používaný v Číne pre inteligentné meracie systémy a systémy riadenia energie. Definuje formát a pravidlá výmeny údajov medzi meračmi energie a systémami zberu údajov. Na druhej strane Modbus je bežný protokol používaný na komunikáciu medzi rôznymi priemyselnými zariadeniami.

Popis produktu

Brána BL120DT funguje ako sprostredkovateľ, ktorý umožňuje zariadeniam používajúcim protokol Modbus čítať údaje zo zariadení používajúcich protokol DL/T645 a zapisovať do nich údaje. Vykonáva konverziu protokolu a mapovanie údajov medzi týmito dvoma protokolmi, čím zabezpečuje bezproblémovú komunikáciu medzi rôznymi zariadeniami.



BL120DT brána slúži na rovnaký účel, ale pre zariadenia používajúce protokol IEC 104 a protokol Modbus. Protokol IEC 104 sa bežne používa v aplikáciách automatizácie energetických systémov a SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition).



Vlastnosti produktu

1. Podporuje DL/T645, IEC104, Modbus RTU, Modbus TCP, Modbus cloud.

2. Podporuje pripojenie až 50 zariadení a zber 4 000 dátových bodov.

3. Podporuje 6 voliteľných vstupov RS232/RS485.

4. využíva vstavaný procesor ARM MCU a je produktom vyvinutým na základe operačného systému Linux.

5. 2 ethernetové porty (port WAN a port LAN).

6. Podpora 4G, WiFi, GPS.

7. Podpora OpenVPN, SNMPV1/V2.

8. Podporuje funkcie smerovania a zber údajov kaskádového prepínača na uľahčenie zberu väčšieho počtu údajov priemyselných zariadení. Softvér má kompletné funkcie a pokrýva väčšinu bežných aplikačných scenárov.

9. Integruje humanizované konfiguračné rozhranie, ktoré dodržiava BLIIoT, ako aj vzdialenú konfiguráciu, vzdialenú aktualizáciu firmvéru a ďalšie funkcie. Používatelia musia vykonať len jednoduché nastavenia.

10. Využíva upevňovaciu štruktúru a má konštrukciu napájania s ochranou proti spätnému pripojeniu.

11. Využíva patentovanú technológiu spony na lištu BLIIoT a podporuje štandardnú inštaláciu na lištu DIN35 a montáž na stenu.


Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Čína

Oblasť
Guangdong

Umiestnenie
Shenzhen