Katalóg

Konverzia klimatizácie na Modbus, BLIIoT| Nová verzia BL120AC

04.04.2024 13:05

Konverzia klimatizácie na Modbus, BLIIoT| Nová verzia BL120AC

Odpoveď na inzerát

Úvod Na implementáciu protokolu klimatizácie na Modbus zvyčajne potrebujete zariadenie brány, ktoré konvertuje proprietárny komunikačný protokol klimatizácie na údaje kompatibilné s Modbusom. Brána funguje ako mostík, ktorý prekladá údaje klimatizátora do registrov alebo cievok Modbus, ktorým rozumejú iné zariadenia Modbus. Existujú rôzne varianty protokolu Air Conditioner to Modbus v závislosti od výrobcu a modelu klimatizátora. Medzi bežne používané protokoly patria Modbus RTU a Modbus TCP/IP.

Popis produktu

BL120AC klimatizačná brána na Modbus je zariadenie, ktoré umožňuje komunikáciu medzi klimatizačným systémom a sieťou Modbus. Slúži ako most medzi týmito dvoma systémami a umožňuje výmenu údajov a ovládanie.



BL120AC zvyčajne komunikuje s klimatizáciou pomocou jej vlastného protokolu a prekladá údaje do protokolu Modbus, ktorému rozumejú ostatné zariadenia v sieti Modbus. Dokáže konvertovať rôzne parametre, ako sú teplota, vlhkosť, rýchlosť ventilátora a prevádzkové režimy, do registrov alebo cievok Modbus.



Pripojením klimatizácie k sieti Modbus ju môžete integrovať do väčšieho systému automatizácie budov alebo systému dohľadu nad riadením a zberom údajov (SCADA). To umožňuje centralizované monitorovanie, riadenie a koordináciu viacerých systémov HVAC, čo vedie k zlepšeniu energetickej účinnosti a jednoduchšej správe.

Vlastnosti produktu

1. Podporuje Modbus RTU, Modbus TCP, klimatizáciu atď.

2. Podporuje pripojenie až k 50 zariadeniam a zber 4 000 dátových bodov.

3. Podporuje 6 voliteľných vstupov RS232/RS485.

4. Využíva vstavaný MCU ARM a je produktom vyvinutým na báze operačného systému Linux.

5. 2 ethernetové porty (port WAN a port LAN).

6. Podporuje 4G, WiFi, GPS.

7. Podporuje OpenVPN, SNMPV1/V2.

8. Podporuje funkcie smerovania a zber údajov z kaskádových prepínačov, ktoré uľahčujú zber väčšieho počtu údajov o priemyselných zariadeniach. Softvér má kompletné funkcie a pokrýva väčšinu bežných aplikačných scenárov.

9. Integruje humanizované konfiguračné rozhranie, ktoré dodržiava BLIIoT, ako aj vzdialenú konfiguráciu, vzdialenú aktualizáciu firmvéru a ďalšie funkcie. Používatelia musia vykonať len jednoduché nastavenia.

10. Využíva upevňovaciu štruktúru a má konštrukciu napájania s ochranou proti spätnému pripojeniu.

11. Využíva patentovanú technológiu spony na lištu BLIIoT a podporuje štandardnú inštaláciu na lištu DIN35 a montáž na stenu.


Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Čína

Oblasť
Guangdong

Umiestnenie
Shenzhen