Katalóg

Shenzhen Beilai Technology Co., Ltd.

Shenzhen Beilai Technology Co., Ltd.

Shenzhen Beilai Technology Co., Ltd.

12.04.2024 15:00

BLIIoT| Nová verzia BL120BN BACnet/IP BACnet MS/TP to Modbus Gateway in Building Automation

Odpoveď na inzerát

Úvod BACnet a Modbus sú dva široko používané komunikačné protokoly v oblasti automatizácie budov a priemyselného riadenia. BACnet (Building Automation and Control networks) je protokol špeciálne navrhnutý na riadenie a monitorovanie systémov automatizácie budov, zatiaľ čo Modbus je otvorený sériový komunikačný protokol bežne používaný v priemyselných riadiacich systémoch. Integrácia sietí BACnet a Modbus umožňuje bezproblémovú komunikáciu a výmenu údajov medzi zariadeniami používajúcimi tieto rôzne protokoly. Táto integrácia sa zvyčajne dosahuje pomocou brány alebo prevodníka BACnet na Modbus. Brána funguje ako prekladač, ktorý umožňuje zariadeniam v sieti BACnet komunikovať so zariadeniami v sieti Modbus.

Popis produktu

BL120BN BACnet to Modbus gateway je zariadenie, ktoré umožňuje komunikáciu medzi sieťami BACnet a Modbus. Funguje ako mostík, ktorý umožňuje zariadeniam využívajúcim protokol BACnet komunikovať so zariadeniami využívajúcimi protokol Modbus.



Použitím brány BL120BN BACnet to Modbus je možné integrovať zariadenia a systémy využívajúce tieto rôzne protokoly, čo umožňuje vzájomnú komunikáciu a výmenu údajov. Táto integrácia zvyšuje interoperabilitu, zjednodušuje správu systému a uľahčuje monitorovanie a riadenie zariadení v sieťach BACnet aj Modbus.

 

Vlastnosti produktu

1. Podporuje BACnet/IP, BACnet MS/TP, Modbus RTU, Modbus TCP, Modbus cloud.

2. Podporuje pripojenie až 50 zariadení a zber 4 000 dátových bodov.

3. Podporuje 6 voliteľných vstupov RS232/RS485.

4. Využíva vstavaný procesor ARM MCU a je produktom vyvinutým na základe operačného systému Linux.

5. 2 ethernetové porty (port WAN a port LAN).

6. Podporuje 4G, WiFi, GPS.

7. Podporuje OpenVPN, SNMPV1/V2.

8. Podporuje funkcie smerovania a zber údajov z kaskádových prepínačov, ktoré uľahčujú zber väčšieho počtu údajov o priemyselných zariadeniach. Softvér má kompletné funkcie a pokrýva väčšinu bežných aplikačných scenárov.

9. Integruje humanizované konfiguračné rozhranie, ktoré dodržiava BLIIoT, ako aj vzdialenú konfiguráciu, vzdialenú aktualizáciu firmvéru a ďalšie funkcie. Používatelia musia vykonať len jednoduché nastavenia.

10. Využíva upevňovaciu štruktúru a má konštrukciu napájania s ochranou proti spätnému pripojeniu.

Využíva patentovanú technológiu spony na lištu BLIIoT a podporuje štandardnú inštaláciu na lištu DIN35 a inštaláciu na stenu.


Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Čína

Oblasť
Guangdong

Umiestnenie
Shenzhen