Katalóg

BLIIoT|Nová verzia BL120 Modbus Gateway Nájdite aplikácie v rôznych oblastiach

19.04.2024 10:00

BLIIoT|Nová verzia BL120 Modbus Gateway Nájdite aplikácie v rôznych oblastiach

Odpoveď na inzerát

Úvod Modbusová brána je základnou súčasťou priemyselnej automatizácie a riadiacich systémov. Umožňuje bezproblémovú komunikáciu, integráciu a škálovateľnosť, ktoré sú rozhodujúce pre efektívnu prevádzku moderných priemyselných systémov. Zohráva kľúčovú úlohu pri uľahčovaní komunikácie, integrácie a škálovateľnosti medzi zariadeniami a systémami, ktoré používajú rôzne protokoly.

Popis produktu

Brána BL120 slúži ako most medzi zariadeniami Modbus a cieľovým systémom a umožňuje výmenu údajov a interoperabilitu. Umožňuje komunikáciu medzi zariadeniami, ako sú snímače, akčné členy a regulátory, prostredníctvom sériového alebo ethernetového pripojenia.

Využitím brány Modbus BL120 môžu organizácie integrovať zariadenia Modbus s inými systémami alebo sieťami, čo umožňuje bezproblémovú interoperabilitu a pokročilé možnosti riadenia a kontroly.


Vlastnosti produktu

1. Podporuje pripojenie až 50 zariadení a zber 4 000 dátových bodov.

2. Podporuje pripojenie až 50 zariadení a zber 4 000 dátových bodovpodporuje 6 voliteľných vstupov RS232/RS485.

3. Využíva vstavaný MCU ARM a je produktom vyvinutým na základe operačného systému Linux.

4. 2 ethernetové porty (port WAN a port LAN).

5. Podporuje 4G, WiFi, GPS.

6. 7. Podporuje OpenVPN, SNMPV1/V2.

7. Podporuje funkcie smerovania a zber údajov kaskádového prepínača na uľahčenie zberu väčšieho množstva údajov priemyselných zariadení. Softvér má kompletné funkcie a pokrýva väčšinu bežných aplikačných scenárov.

8. Integruje humanizované konfiguračné rozhranie, ktoré dodržiava BLIIoT, ako aj vzdialenú konfiguráciu, vzdialenú aktualizáciu firmvéru a ďalšie funkcie. Používatelia musia vykonať len jednoduché nastavenia.

9. Využíva upevňovaciu štruktúru a má konštrukciu napájania s ochranou proti spätnému pripojeniu.

10. Využíva patentovanú technológiu spony na lištu BLIIoT a podporuje štandardnú inštaláciu na lištu DIN35 a montáž na stenu.


Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Čína

Oblasť
Guangdong

Umiestnenie
Shenzhen