Katalóg

Protokol BL121PO PLC na bránu OPC UA

02.04.2024 09:05

Protokol BL121PO PLC na bránu OPC UA

Odpoveď na inzerát

BLIIoT|Nová verzia BL121PO Viacnásobný protokol PLC na bránu OPC UA v rôznych aplikáciách priemyselnej automatizácie Úvod PLC generujú obrovské množstvo údajov týkajúcich sa procesov, výroby a diagnostiky. Brána uľahčuje prenos týchto údajov do systémov založených na OPC UA, ako sú SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) alebo MES (Manufacturing Execution Systems). Konverziou údajov z PLC do OPC UA sa uľahčuje zber, analýza a využívanie informácií na monitorovanie, riadenie a rozhodovanie v reálnom čase. Táto technológia sa rýchlo vyvíja a postupom času vznikajú nové štandardy a protokoly. Používaním brány OPC UA si spoločnosti zabezpečujú budúcnosť svojej automatizačnej infraštruktúry. Ak dôjde k aktualizáciám alebo zmenám v protokoloch PLC alebo ak sa objavia nové zariadenia s odlišnými protokolmi, brána sa dokáže prispôsobiť a naďalej zabezpečovať spoľahlivú komunikáciu medzi PLC a zvyškom systému.

Popis produktu

BL121PO PLC protokol na OPC UA brána môže podporovať rôzne PLC protokoly vrátane tých, ktoré používajú Siemens, Mitsubishi, Omron, Delta a iné značky PLC. BL121PO môže podporovať aj iné protokoly PLC používané rôznymi výrobcami. Funguje ako prekladač protokolov a umožňuje bezproblémovú výmenu údajov medzi rôznymi PLC a systémami založenými na protokole OPC UA bez ohľadu na príslušné protokoly.

Prevodom údajov PLC na protokol OPC UA sa stáva možné diaľkovo monitorovať a ovládať PLC pomocou systémov založených na OPC UA. To umožňuje väčšiu flexibilitu a efektívnosť v priemyselnej automatizácii. Konverzia BL121PO ponúka významné výhody pre priemyselnú automatizáciu vrátane zvýšenej flexibility, interoperability, bezpečnosti a škálovateľnosti.


Vlastnosti produktu

1. Podporuje protokoly Siemens, Mitsubishi, Omron, Delta a ďalšie PLC, OPC UA.

2. Podporuje protokol OPC UA. podporuje pripojenie až 50 zariadení a získavanie 4 000 dátových bodov.

33. Podporuje 6 voliteľných vstupov RS232/RS485.

4. Používa vstavaný MCU ARM a je to produkt vyvinutý na báze operačného systému Linux.

5. 2 ethernetové porty (port WAN a port LAN).

6. Podporuje WiFi.

7. Podporuje pripojenie k sieti.podporuje OpenVPN, SNMPV1/V2.

8. Podporuje funkcie smerovania a zber údajov z kaskádového prepínača na uľahčenie zberu väčšieho množstva údajov z priemyselných zariadení. Softvér má kompletné funkcie a pokrýva väčšinu bežných aplikačných scenárov.

9. Integruje humanizované konfiguračné rozhranie, ktoré nadväzuje na BLIIoT, ako aj vzdialenú konfiguráciu, vzdialenú aktualizáciu firmvéru a ďalšie funkcie. Používatelia musia vykonať len jednoduché nastavenia.

10. Zariadenie má montážnu konštrukciu a konštrukciu napájania s ochranou proti prepólovaniu.

11. Využíva patentovanú technológiu spony na lištu BLIIoT a podporuje štandardnú inštaláciu na lištu DIN35 a montáž na stenu.


Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Čína

Oblasť
Guangdong

Umiestnenie
Shenzhen