Katalóg

UrbanMines Tech. Limited

UrbanMines Tech. Limited

UrbanMines Tech. Limited

22.04.2024 00:00

Vzácne kovy a vzácne zeminy

Odpoveď na inzerát

UrbanMines Tech. Limited je celosvetovo spoľahlivým dodávateľom oxidov a zlúčenín vzácnych kovov, oxidov a zlúčenín vzácnych zemín, riadenia recyklácie neželezných kovov.

UrbanMines sa stáva profesionálnym lídrom v oblasti pokročilých materiálov a recyklácie a vďaka svojim odborným znalostiam v oblasti materiálovej vedy, chémie a metalurgie prináša skutočný rozdiel na trhoch, ktorým slúži. Je to už 17 rokov, čo sme začali slúžiť a spolupracovať s našimi zákazníkmi v oblasti priemyslu a výskumu a vývoja. Spoločnosť UrbanMines sa vypracovala na vedúcu pozíciu v odvetví ako komplexný dodávateľ výrobkov zo vzácnych kovov a vzácnych zemín, ktorý vykonáva integrovanú výrobu od vysokokvalitných surovín až po oxidy a zlúčeniny vysokej čistoty.

POMÁHAŤ NAŠIM ZÁKAZNÍKOM VYHRÁVAŤ, to je to, o čo nám ide UrbanMines Tech Limited. Keďže chápeme dôležitosť spoľahlivých a konzistentných materiálov pre potreby výskumu a vývoja a výroby našich zákazníkov, investovali sme do akcií a založili sme závod na spracovanie zlúčenín vzácnych kovov a solí vzácnych zemín a tiež sme nadviazali pevné vzťahy s našimi výrobcami OEM. Častými návštevami výrobného tímu a rozhovormi s manažmentom, výrobnými a kontrolnými inžiniermi a pracovníkmi výrobných liniek o kvalite, o ktorú sa snažíme, vytvárame skutočne fungujúce partnerstvá.

Práve tieto cenné priateľstvá budované dlhé roky nám umožňujú dodávať konzistentné a vysokokvalitné výrobky našim zákazníkom na celom svete.

Tak ako sa mení svet, meníme sa aj my. Každý deň meníme svet k lepšiemu, pre našich zákazníkov, pre spotrebiteľov, pre náš tím, pre svet.


Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Čína