Katalóg

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

16.05.2024 00:00

Nádrže na kvapalný dusík

Odpoveď na inzerát

Nádrže na kvapalný dusík sú univerzálne a nepostrádateľné kryogénne skladovacie zariadenia vo vedeckom výskume, medicíne a priemysle. nádrže na kvapalný dusík s objemom 10 litrov pokrývajú širokú škálu scenárov vďaka svojej miernej veľkosti a prenosnosti. Napríklad odchádzajúci odber spermií pre chov zvierat, statické skladovanie zmrazených spermií v pšeničných skúmavkách, zmrazovanie malého množstva buniek v laboratóriu a priemyselné mraziace príslušenstvo.

Poďme si podrobne pohovoriť o 10-litrovej nádrži na skladovanie tekutého dusíka:


1. Bežné modely 10-litrových nádrží na skladovanie tekutého dusíka TIANCHI sú 50 mm, 80 m, 125 mm a 210 mm;
. Medzi nimi je 50 mm vhodnejší na uchovávanie malého množstva vzoriek alebo na jednoduché skladovanie tekutého dusíka na použitie s dlhším časom statického uchovávania; kaliber 80 mm je podobný kalibru 50 mm, ktorý je vhodnejší na uchovávanie malého množstva vzoriek, ale ľahko sa odoberá. Vzhľadom na krátky čas statického uchovávania nie je frekvencia používania taká dobrá ako pri uvedených dvoch kalibroch, takže 125 mm a 210 mm sú vhodnejšie na krátkodobé uchovávanie kvapalného dusíka a môžu ich používať používatelia, ktorým nezáleží na čase uchovávania.


2. Štruktúra
Tak ako všetky nádoby na kvapalný dusík, aj 10-litrová nádrž na skladovanie kvapalného dusíka má dvojitú vákuovú a viacvrstvovú izolačnú štruktúru a izolovaná zátka hrdla uzatvára ústie nádrže, aby sa znížilo tepelné vyžarovanie a únik kvapalného dusíka.

3. Statická konzervačná kapacita a kapacita skladovania vzoriek
10 litrové nádrže na skladovanie kvapalného dusíka sú lepšie pri skladovaní kvapalného dusíka, 50 mm kaliber má statický čas skladovania 87 dní; v zostupnom poradí 80 mm kaliber 50 dní, 125 mm má 25 dní, 210 mm len 11 dní. Upozorňujeme, že ide o statické skladovanie, t. j. keď je naplnený tekutým dusíkom a nie je otvorený a nepoužíva sa.
Plus skladovanie vzoriek, s plným počtom 6 okrúhlych nosných vedier môžete uchovávať približne 792 až 1 788 zmrazených spermií pšeničných skúmaviek; a približne 150 buniek, ktoré možno spárovať s kryokonzervačnými klipmi.
Pochopte nádrž na tekutý dusík, aby ste ju mohli lepšie používať. vyššie sú uvedené základné informácie o 10 litrovej nádrži na skladovanie tekutého dusíka.
Chcete vedieť viac, neváhajte nás kontaktovať, ak máte nejaké potreby, tiež sa môžete kedykoľvek poradiť.


Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Čína

Oblasť
henan

Umiestnenie
zhengzhou