Katalóg

Zhengzhou hoo chemtec co.,ltd

Zhengzhou hoo chemtec co.,ltd

Zhengzhou hoo chemtec co.,ltd

12.07.2024 14:00

Polyakrylát sodný (PAAS), č. CAS 9003-04-7, úprava vody

Odpoveď na inzerát

Flokulant PAAS

Číslo položky :3901-30

Podrobný opis :
Miesto pôvodu:
Neutrálne: (C3H3NaO2)n
Typ: (C3H3NaO2)n Adsorbent Adsorbent
Vzhľad Bezfarebná až mierne žltkastá priehľadná kvapalina/biele alebo svetložlté granule
Použitie: Úprava vody
Číslo CAS: 9003-04-7
Číslo EINECS: 202-415-4

Balenie a dodávka
Podrobnosti o balení 25 kg/vrecko; 25 kg/baňka.
Dodanie do 15 dní po zaplatení

Opis produktu
Poliakrylát sodný alebo PAAS je opakujúci sa polymér s molekulovým vzorcom [-CH2-CH (COONa) -]. Polyméry kyseliny akrylovej sú zvyčajne záporne nabité. Pevný polyakrylát sodný je lineárna, rozpustná polymérna zlúčenina. Karboxylové skupiny na molekulovom reťazci spôsobujú, že sa zapletený polymérny reťazec v dôsledku elektrostatického odpudzovania rozťahuje, čo podporuje adsorpciu funkčných skupín vystavených na povrchu. Tieto aktívne miesta sa adsorbujú na suspendované častice v roztoku a vytvárajú mostíky medzi časticami, čím urýchľujú usadzovanie suspendovaných častíc.

Oblasti použitia
Používajú sa najmä pri čistení odpadových vôd, v priemysle výroby kaustickej sódy a uhličitanu sodného, pri rafinácii soli, pri separácii červeného bahna pri výrobe oxidu hlinitého, pri regenerácii bielkovín v odpadových vodách z tovární na glutaman sodný, ako aj v cukrovarníckom, papierenskom a ropnom priemysle.

O nás
Zhengzhou Hohhot Chemical Co, Ltd. je profesionálny dodávateľ chemikálií na úpravu vody v Číne. Špecializujeme sa na čistiace prostriedky, flokulanty, desikanty, inhibítory vodného kameňa, chelatačné činidlá, dezinfekčné prostriedky, prostriedky na vytláčanie oleja, algicídy, prostriedky na topenie snehu.
Ak máte akékoľvek otázky, tím technickej podpory spoločnosti Hoo Chemtec vám poskytne technické poradenstvo a odborné znalosti.
Certifikáty: ISO9008:2008, SGS, REACH, KOSHER atď.


Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Čína

Oblasť
Henan

Umiestnenie
Zhengzhou