Katalóg

Hulk Vehicle

05.07.2024 13:45

Odolný 11-14 miestny vyhliadkový autobus, uzavretý štýl, benzín, vyhliadkový autobus

Odpoveď na inzerát

Kombinácia tepla, pohodlia, luxusu a špičkovej kvality - Nezávislé zavesenie Macpherson - Integrovaný rám z vysokopevnostnej uhlíkovej ocele - Dvojokruhové hydraulické brzdy s vákuovým posilňovačom - MOQ: 1 Prijímame aj objednávky OEM a ODM pre benzínové vyhliadkové autobusy s viac ako 14 sedadlami alebo menej ako 11 sedadlami. Vítame vás, ak nám pošlete svoje požiadavky.

Viac antikoróznej základne vozidla
V porovnaní s procesom povrchového lakovania rámu iných značiek bol povrch základne rámu vyhliadkového autobusu na benzín ošetrený sériou antikoróznych procesov, ako je morenie, fosfátovanie, elektroforéza, máčanie a pečenie. Má antikorózne schopnosti zvnútra aj zvonku a má dlhšiu životnosť.

Uzavretý a teplejší priestor
Autobus využíva celkovo uzavretý priestor, ktorý dokáže účinne izolovať vonkajší hluk, vietor a dážď a iné rušivé vplyvy. Karoséria je navrhnutá s nástupnými a výstupnými dverami a je vybavená klimatizačným systémom, ktorý umožňuje cestujúcim udržiavať príjemnú teplotu v rôznych ročných obdobiach a klimatických podmienkach a zlepšuje zážitok z jazdy.

Vysokoštandardný motor EFI
V benzínovom vyhliadkovom autobuse Hulk FDH je použitý motor EFI národnej normy VI LJ469/LJ415. Má pokročilejšiu technológiu riadenia spaľovania a riadi parametre, ako je vstrekovanie paliva a časovanie zapaľovania, aby sa zlepšilo využitie paliva a výrazne znížili škodlivé emisie výfukových plynov.

Vysoký komfort sedadiel
Benzínový vyhliadkový autobus Hulk FDH využíva nezávislé nastaviteľné mäkké sedadlo pre vodiča a priestor pre cestujúcich je vybavený integrovanými mäkkými sedadlami z imitácie kože (čiernej, béžovej, hnedej atď.) alebo sedadlami z FRP. Zabezpečuje pohodlnú jazdu pre všetkých cestujúcich a zároveň poskytuje vyššiu bezpečnosť. Je luxusný a krásny a veľmi atraktívny.

Vysokokvalitné vákuové nosné pneumatiky
Všetky pneumatiky benzínového vyhliadkového autobusu Hulk sú vyrobené z vysokokvalitných vákuových nosných automobilových pneumatík, ktoré spĺňajú prísne normy stability a odolnosti. Majú protišmykovú štruktúru a silnú priľnavosť a ľahko si poradia s rôznymi povrchmi ciest, čím zabezpečia vašu stabilitu počas jazdy.


Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Čína

Oblasť
Shandong

Umiestnenie
Qingdao

Dátum ukončenia
31.12.2029 23:55

Ďalšie informácie