Katalóg

Hulk Vehicle

05.07.2024 13:55

2-6 miest na sedenie Elektrický golfový vozík , vysoká kvalita Street Legal

Odpoveď na inzerát

Vlastný golfový vozík - vysokopevnostný základný rám z uhlíkovej ocele alebo hliníkovej zliatiny - bezúdržbová olovená batéria alebo lítiová batéria - maximálna rýchlosť sa pohybuje od 60 km/h do 80 km/h - MOQ: 1 Prijímame aj objednávky OEM a ODM pre viac ako 6 sedadiel golfového vozíka, vitajte a pošlite nám požiadavky.

Módny dizajn prednej a zadnej časti karosérie
Predná a zadná časť karosérie elektrického golfového vozíka sú módne a krásne, sú vytvorené vstrekovaním technických plastov ABS, ktoré sú jedinečným dizajnom spoločne vyvinutým dizajnérmi spoločnosti Hulk a dizajnérmi v automobilovom priemysle.

Voliteľná základňa z oceľového rámu/rámu z hliníkovej zliatiny
Základňa elektrického golfového vozíka môže byť vyrobená z oceľového rámu alebo rámu z hliníkovej zliatiny podľa potrieb zákazníka, ktorý môže poskytnúť vyššiu pevnosť a odolnosť, čo vám poskytne bezpečnejší a pohodlnejší zážitok z jazdy.

Vysoký jas krištáľových svetiel auta
Elektrický golfový vozík používa predné a zadné kombinované krištáľové svetlá s vysokým jasom, ktoré majú krásny vzhľad a prešli certifikátom CE. Svetlo má silný prienik a dlhú vzdialenosť osvetlenia, vďaka čomu je jazda v noci bezpečnejšia.

Zadná náprava s integrovaným pohonom mechatroniky
Elektrický golfový vozík využíva zadnú nápravu s elektromechanickým integrovaným pohonom a plášťom z hliníkovej zliatiny, ktorá je ľahšia. Povrch zubov prevodovky bol nauhličený a vybrúsený, čo má za následok nízku hlučnosť a dlhú životnosť.

Krásne a pohodlné sedadlá
Sedadlá elektrického golfového vozíka sú vyrobené z mäkkých a pohodlných materiálov, ergonomicky navrhnuté tak, aby maximálne zlepšili pohodlie pri jazde, a vyzerajú štýlovejšie a luxusnejšie.


Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Čína

Oblasť
Shandong

Umiestnenie
Qingdao

Ďalšie informácie