Katalóg

Čerstvé ovocie z Portugalska

13.08.2024 10:45

Čerstvé ovocie z Portugalska

Odpoveď na inzerát

Na slnečnom pobreží Európy, v portugalskom Algarve, v Quinta dos Passaros pestujeme čerstvé ovocie od roku 1993 podľa ekologických zásad, presne tak, ako to príroda chcela.

Naša webová stránka vám ponúka možnosť objednať si čerstvé, prírodné a neošetrené ovocie z našej 65-hektárovej pomarančovej farmy pohodlne online. Sme hrdí na to, že vám môžeme ponúknuť širokú škálu vysokokvalitných výrobkov, ktoré pochádzajú priamo z našej farmy a od vybraných portugalských výrobcov.

náš sortiment zahŕňa ovocie, neošetrené pomaranče a avokádo, zeleninu, mandle, orechy, sušené ovocie, korenie, olivy, olivové oleje, syry, salámy, kakao, kávu, čaj, med, peľ, rybie špeciality, ovocné nátierky, prírodnú morskú soľ Algarve, vína, portské víno, medronho.

Naše výrobky sú starostlivo vybrané, aby priniesli kúsok Portugalska pre tradičnú stredomorskú stravu priamo k vám domov.

Veľký dôraz kladieme na kvalitu a udržateľnosť, preto zber vykonávame s maximálnou starostlivosťou. Čím je náš systém taký výnimočný? Vaše objednávky najprv zozbierame a spracujeme. Suchý tovar je vopred zozbieraný. Pripraví sa prepravný kartón potrebný pre vašu objednávku. Ovocie sa zbiera krátko pred odchodom chladiarenského nákladného auta a balí sa spolu s vašou objednávkou. Naše výrobky sa prepravujú v chladničke, aby sa k vám dostali čerstvé a neovplyvnené počasím. Rodina Dornhoff je zárukou vynikajúceho zákazníckeho servisu a osobného prístupu. Snažíme sa vám ponúknuť nielen výrobky najvyššej kvality, ale aj vytvoriť nezabudnuteľný zážitok z nakupovania. Objavte rozmanitosť a chuť Portugalska s Quinta dos Pássaros a nechajte sa inšpirovať našimi ručne vyberanými výrobkami.



Tešíme sa, že vás môžeme privítať v našom rodinnom spoločenstve! Náš špecializovaný tím sa postará o to, aby sa k vám vaše objednávky dostali rýchlo a spoľahlivo. Rodina Dornhoffovcov je symbolom vynikajúceho zákazníckeho servisu a osobného prístupu.

Snažíme sa vám ponúknuť nielen výrobky najvyššej kvality, ale aj vytvoriť nezabudnuteľný zážitok z nakupovania. Objavte rozmanitosť Portugalska.


Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Portugalsko

Oblasť
Silves

Umiestnenie
Sitio das cabeças 165 T 8300-020 Silves