Katalóg

ITT Enidine GmbH

01.10.2024 14:05

Izolátory z oceľových lán na izoláciu vibrácií

Odpoveď na inzerát

Vysoko výkonné tlmenie vibrácií

Obráťte sa na spoločnosť Enidine, ktorá ponúka vysoko výkonné komponenty na tlmenie vibrácií, ako sú izolátory z oceľových lán a kompaktné izolátory z oceľových lán. Naše lanové izolátory majú laná z nehrdzavejúcej ocele a hliníkové prídržné tyče v súlade s RoHS, čo poskytuje vynikajúce schopnosti izolácie vibrácií. Výrobky na izoláciu vibrácií z oceľových lán sú odolné voči korózii, vďaka čomu sú ekologicky stabilné a poskytujú vysoký výkon v rôznych aplikáciách. Izolátory sú úplne neovplyvniteľné olejom, chemikáliami, abrazívnymi látkami, ozónom a extrémnymi teplotami.

Kompaktný lanový izolátor je menší ako tradičné oceľové lano a dokáže absorbovať nárazy a vibrácie v malých priestoroch. Jednobodová montáž ponúka flexibilitu pri integrácii do existujúcich výrobkov.

Vďaka všestranným možnostiam montáže, krimpovacím vzorom a variabilite rozmerov môžu výrobky špirálových izolátorov pomôcť vašim systémom splniť všetky požiadavky na priemyselné, vojenské a komerčné použitie. Spoločnosť Enidine sa zaviazala k dodržiavaniu kvality a všetky výrobky spĺňajú priemyselné normy, ako sú DEF STND 0755, MIL STD 810, BV43 44, MIL-STD 167, STANAG 042, MIL S 901 a MIL E 5400.

Kompaktné lanové izolátory aj lanové izolátory sa môžu používať na komponentoch galérií, kde motory a ventilátory vytvárajú vibrácie na okolité konštrukcie. Môžu sa použiť aj na reguláciu vibrácií a tepelnej rozťažnosti.


Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Nemecko