Katalóg

Wetter Stainless Steel Wire Mesh Factory

Wetter Stainless Steel Wire Mesh Factory

Wetter Stainless Steel Wire Mesh Factory

14.10.2024 01:05

Továreň na priemyselné a komerčné drôtené pletivo Wetter z nehrdzavejúcej ocele

Odpoveď na inzerát

Spoločnosť Wetter Stainless Steel Wire Mesh Factory je popredným výrobcom a vývozcom komplexného radu vysokokvalitných výrobkov z drôteného pletiva z nehrdzavejúcej ocele. Uspokojujeme široké spektrum priemyselných a komerčných potrieb a ponúkame rozmanitý sortiment drôtených sietí, filtračných tkanín, sít a drôtov z nehrdzavejúcej ocele.

Bezkonkurenčný výber a presnosť:
Naša hlavná sila spočíva v širokom sortimente pletiva z nehrdzavejúcej ocele a drôtených tkanín, ktoré vyrábame. Využívame prvotriedne materiály na výrobu tkaných drôtených sietí a filtračných tkanín starostlivo navrhnutých tak, aby spĺňali vaše špecifické požiadavky. Patria sem predpripravené lomové sitá, kusy s vlastnou veľkosťou, disky, pásy a široká škála vyrobených filtračných produktov. Každý výrobok je starostlivo vyrobený s presnými priemermi drôtu a veľkosťami otvorov, čo zaručuje optimálny výkon vo vašej jedinečnej aplikácii.

Riešenia na mieru pre rozmanité aplikácie:
Vieme, že je dôležitá flexibilita, a preto ponúkame komplexný výber tried a vzorov tkania, ktoré vyhovujú vašim špecifickým potrebám. Naše produktové portfólio zahŕňa:

Hladké tkanie:

Tento jednoduchý vzor so štvorcovými alebo obdĺžnikovými otvormi je ideálny pre aplikácie, ako sú filtre, cedníky, tienenie a siete proti komárom.

Kučeravá väzba:

Táto väzba, ktorá sa vyznačuje vzorom prepletania dva razy nad sebou a dva razy pod sebou, ponúka vynikajúcu stabilitu a pevnosť, takže je vhodná na podobné aplikácie ako hladká väzba.

Holandská väzba:

Táto väzba uprednostňuje pevnosť a účinnosť filtrácie vďaka väčšiemu priemeru drôtu osnovy. Využíva sa predovšetkým pri výrobe filtrov.

Holandská keprová väzba:

Táto väzba, ktorá kombinuje vzor keprovej väzby s hrubším útkovým drôtom, vyniká v úlohách vysokotlakovej filtrácie v rôznych odvetviach.


Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Čína

Oblasť
Shandong