Katalóg

Retek Motion Co.,Ltd

Retek Motion Co.,Ltd

  • ISO9001
  • IATF
  • ISO14001

Retek Motion Co.,Ltd

  • ISO9001
  • IATF
  • ISO14001

17.10.2024 16:25

BLDC MOTOR-W86109

Odpoveď na inzerát

určené na pomoc pri šplhaní a zdvíhaní

W86109A

Tento druh bezkartáčového rotora je určený na pomoc pri šplhacích a zdvíhacích systémoch, ktorý sa vyznačuje vysokou spoľahlivosťou, vysokou odolnosťou a vysokou účinnosťou premeny. Využíva pokročilú bezkartáčovú technológiu, ktorá poskytuje nielen stabilný a spoľahlivý výstupný výkon, ale má aj dlhšiu životnosť a vyššiu energetickú účinnosť. Takéto motory sa používajú v rôznych aplikáciách vrátane horolezeckých pomôcok a bezpečnostných pásov a zohrávajú úlohu aj v iných scenároch, ktoré si vyžadujú vysokú spoľahlivosť a vysokú mieru účinnosti premeny, ako sú zariadenia priemyselnej automatizácie, elektrické náradie a iné oblasti.


Úvod do výroby


Tento bezkartáčový motor obsahuje nasledujúce vlastnosti. Využíva pokročilú bezkartáčovú technológiu, čím znižuje používanie opotrebiteľných dielov v tradičných motoroch a zvyšuje celkovú spoľahlivosť a stabilitu. Vnútorná konštrukcia rotora znižuje mechanické opotrebenie, predlžuje životnosť motora a znižuje náklady na údržbu. Bezkartáčová konštrukcia znižuje energetické straty a zlepšuje využitie energie, čím sa dosahuje vyššia účinnosť premeny.

Bezkartáčové motory zohrávajú dôležitú úlohu v horolezeckých pomôckach. Jeho vysoká spoľahlivosť a vysoká miera premeny účinnosti zabezpečujú stabilnú prevádzku zariadenia v náročných podmienkach, čím používateľom poskytujú bezpečnejší a spoľahlivejší zážitok. Zároveň sa široko používa aj v systémoch bezpečnostných pásov, ktoré poskytujú cestujúcim spoľahlivejšiu bezpečnostnú ochranu.

Stručne povedané, bezkartáčový motor s rotorom poskytuje spoľahlivú podporu napájania pre rôzne scenáre použitia vďaka svojej vysokej spoľahlivosti, vysokej odolnosti a vysokej miere premeny účinnosti a je nepostrádateľnou kľúčovou súčasťou v modernej priemyselnej oblasti.


Všeobecná špecifikácia:

l Menovité napätie: 130 VDC

l Skúška odolnosti motora voči napätiu: 600VAC 50Hz 5mA/1S

l Menovitý výkon: 380

l Špičkový krútiaci moment: 120 N.m

l Špičkový prúd: 30 A

l Výkon bez zaťaženia: 90RPM/0,65A

Výkon pri zaťažení: 78RPM/5A/46,7N.m

l Redukčný pomer: 40

l Izolačná trieda: F

l Hmotnosť: 5,4 kg



Použitie:
Elektrické horolezecké zariadenia, bezpečnostné pásy a pod.


Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Čína

Oblasť
Suzhou,215129

Umiestnenie
Bldg 10,199 Jinfeng RD,New District

Ďalšie informácie