RONISAL FOOD GROUP SP.Z O.O
18.11.2024 11:35
Je to enzým, ktorý vytvára priečne väzby medzi molekulami bielkovín. Hlavné skupiny výrobkov s použitím transglutaminázy:
mäsové výrobky, klobásy/šunkové výrobky, výrobky z morských plodov, pekárenské výrobky, mliečne a vegánske výrobky.
Používanie TG má svoje výhody:
* Zlepšuje štruktúru mäsa
* a spojenie medzi kúskami mäsa
* Znižuje obsah fosfátov
* Znižuje straty vody počas varenia
* Zlepšuje konečnú štruktúru výrobkov s nízkym obsahom sodíka
* Zlepšuje štruktúru a pružnosť
* Zvyšuje pevnosť gélu, čím uľahčuje stratu bielkovín
* Znižuje obsah gumy a želatíny
atď.
Najviac sa používa na: mäsové výrobky, mliečne výrobky, výrobky z morských plodov, pekárenské výrobky, syry/tvarohové výrobky, vegánske výrobky.
Kategória
Ponuky
Štát
Poľsko
Umiestnenie
Rzeszow