Katalóg

RONISAL FOOD GROUP SP.Z O.O

RONISAL FOOD GROUP SP.Z O.O

RONISAL FOOD GROUP SP.Z O.O

18.11.2024 11:35

Transglutamináza - potravinárska prídavná látka a potravinársky enzým

Odpoveď na inzerát

Transglutamináza je prídavná látka v potravinách.

Je to enzým, ktorý vytvára priečne väzby medzi molekulami bielkovín. Hlavné skupiny výrobkov s použitím transglutaminázy:

mäsové výrobky, klobásy/šunkové výrobky, výrobky z morských plodov, pekárenské výrobky, mliečne a vegánske výrobky.

Používanie TG má svoje výhody:

* Zlepšuje štruktúru mäsa
* a spojenie medzi kúskami mäsa
* Znižuje obsah fosfátov
* Znižuje straty vody počas varenia
* Zlepšuje konečnú štruktúru výrobkov s nízkym obsahom sodíka
* Zlepšuje štruktúru a pružnosť
* Zvyšuje pevnosť gélu, čím uľahčuje stratu bielkovín
* Znižuje obsah gumy a želatíny
atď.

Najviac sa používa na: mäsové výrobky, mliečne výrobky, výrobky z morských plodov, pekárenské výrobky, syry/tvarohové výrobky, vegánske výrobky.


Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Poľsko

Umiestnenie
Rzeszow

Ďalšie informácie