Katalóg

Stingl Systems GmbH

20.09.2021 00:09

VÝZVY V OBLASTI SIEŤOVÉHO PREPOJENIA ZARIADENÍ

Čoraz viac zariadení je pripojených prostredníctvom mobilnej komunikácie. Nepretržitá dostupnosť a spoľahlivá rýchlosť prenosu dát sú tu veľmi dôležité. Miera zlyhania v dôsledku prerušenia siete inštalovaných brán je približne 15 %, to vedie k nákladným prerábkam! S testerom siete LTE od spoločnosti ENQT na meranie sily signálu môžete optimálne umiestniť napr. systémy tiesňového volania GSM vo výťahovej šachte alebo strojovni. Už neexistujú žiadne ťažkosti týkajúce sa zvoleného poskytovateľa, úrovne príjmu, prenosu dát a dostupnosti siete.

S testerom siete LTE od ENQT sú druhé návštevy a prerušenia siete minulosťou. Môžete sa sústrediť na svoju skutočnú prácu! Tester siete vám rýchlo a jednoducho poskytne platné výsledky meraní na určenie kvality mobilnej siete. Na tento účel sa Netztester LTE na rozdiel od iných zariadení pripája priamo k mobilným sieťam, čo vedie k lepším výsledkom. Vďaka režimu živého merania môžete v reálnom čase vidieť, kde je potrebné umiestniť antény na optimálny príjem. To vašim zamestnancom uľahčuje prácu na mieste a zabraňuje drahému prerábaniu. Tester siete LTE presvedčí mimoriadne jednoduchým ovládaním a farebným kódovaním nameraných hodnôt. Vďaka jeho intuitívnemu používaniu môžete vy a vaši zamestnanci okamžite zvýšiť kvalitu inštalácie bez námahy pri školení. Na portáli s meracími údajmi TMate máte vždy k dispozícii všetky údaje alebo môžete namerané údaje exportovať ako súbor PDF alebo CSV.

TECHNICKÉ ÚDAJE
- Vstrekovaný kryt je mimoriadne robustný a chráni tester signálu pred striekajúcou vodou.
- Výkonná lítiová batéria vydrží celý pracovný deň a dá sa jednoducho nabíjať pomocou priloženého napájacieho zdroja.
- Dotykový displej uľahčuje ovládanie zariadenia. Priložený stylus zjednodušuje ovládanie pri dlhších vstupoch.
- Prostredníctvom integrovanej karty SIM možno testovať všetky nemecké (Telekom/Vodafone/O2) a všetky európske siete.
- Tester sietí má dva konektory SMA na pripojenie externých antén. Dodaný adaptér Fakra uľahčuje používanie vlastných antén.

Viac noviniek

Jedinečná kombinácia jednotky s prívodom čerstvého vzduchu a súčasnou ionizáciou Vzduch a povrchy bez baktérií Nízka údržba a minimálna spotreba energie Jednoduchá a rýchla inštalácia vašou údržbárskou firmou