Katalóg

Schubert & Salzer Control Systems GmbH

Schubert & Salzer Control Systems GmbH

Schubert & Salzer Control Systems GmbH

08.04.2022 00:04

Nové uzatváracie a regulačné ventily pre potravinársky priemysel

Spoločnosť Schubert & Salzer Control Systems predstavuje na veľtrhu Anuga FoodTec nové série aseptických a posuvných šróbení. Výrobca zaručuje vysokú spoľahlivosť dodávok a krátke dodacie lehoty.

Ingolstadt, Kolín nad Rýnom. - Na ventily pri spracovaní potravín sa kladú prísne požiadavky. Na veľtrhu Anuga FoodTec 2022 predstaví spoločnosť Schubert & Salzer Control Systems vysoko presné regulačné ventily a spoľahlivé uzatváracie ventily pre mnohé procesy v potravinárskom a nápojovom priemysle. Od 26. do 29. apríla bude v stánku D055 v hale 5.1
v centre pozornosti aseptický rohový ventil 6051 s certifikátom EHEDG a nový hygienický rohový ventil 6052, ktorý spĺňa požiadavky normy 3A. Oba sterilné ventily môžu byť navrhnuté ako uzatváracie alebo regulačné ventily. Predstaví sa aj nové mimoriadne kompaktné posuvné šupátko typu 8028 s membránovým pohonom.


Osobná komunikácia - bezpečná situácia pri doručovaní

Okrem nového a ďalšieho vývoja má spoločnosť Schubert & Salzer Control Systems pre návštevníkov veľtrhu dôležité posolstvo. "Aj v súčasnej situácii ako spoľahlivý partner priemyslu garantujeme bezpečnosť dodávok, ktorú realizujeme prostredníctvom rozsiahlych opatrení
," vysvetľuje Alwin Berger, vedúci oddelenia nákupu a logistiky.
Je to preto, že špecialisti na regulačné a uzatváracie ventily sa už dávno predtým spoliehali na komplexné, dynamicky riadené zásoby a investovali do stabilných dodávateľských reťazcov. Výsledkom je schopnosť doručovania v krízových situáciách a krátke dodacie lehoty.


Ventily na výrobu potravín

Vystavené ventily - rovnako ako všetky regulačné a uzatváracie ventily spoločnosti Schubert & Salzer Control Systems - sa vyrábajú v sídle spoločnosti v Ingolstadte. Charakteristickým znakom aseptických uhlových ventilov 6051 a nového hygienického uhlového ventilu 6052, ktorý teraz spĺňa požiadavky normy 3A, je ich vynikajúca čistiteľnosť
na použitie v potravinárskej výrobe a nápojovej technike, napr. v mliekarňach. Umožňuje to predovšetkým optimalizovaný prietok a telo ventilu vyrobené z neporéznej masívnej nehrdzavejúcej ocele s minimálnou drsnosťou povrchu. Membrána potiahnutá PTFE
oddeľuje procesnú komoru a pohon ventilu a je úplne necitlivá na vysoké teploty v procesoch SIP alebo CIP.
Posuvné šupátko typu 8028 ovláda kvapalné, plynné alebo parné médiá s vysokou presnosťou. Obzvlášť dobré výsledky dosahuje pri použití v stiesnených priestoroch: napríklad pri menovitej šírke DN100 je montážna výška najkompaktnejšej verzie GS1 len 487 mm.
Technológia posuvných hradiel reguluje prietok v priebehu milisekúnd lineárnym pohybom dvoch tesniacich diskov so štrbinami, usporiadaných kolmo na smer prietoku, nad sebou. Pohon tak musí prekonávať len klzné trenie medzi oboma diskami.
V porovnaní s klapkovými ventilmi rovnakej menovitej veľkosti s rovnakým diferenčným tlakom sa tak znižuje ovládacia sila o 90 % a je mimoriadne nenáročná na opotrebenie.


O spoločnosti Schubert & Salzer Control Systems:

Spoločnosť
Schubert & Salzer Control Systems ako rýchlo rastúca high-tech spoločnosť vyvíja, vyrába a predáva vysoko presné regulačné a uzatváracie ventily na priemyselné použitie v procesnej technike. Spoločnosť so sídlom v Ingolstadte ponúka zákazníkom služby priamo alebo prostredníctvom dcérskych spoločností v krajinách Beneluxu, Anglicku, Francúzsku, Indii a USA, ako aj prostredníctvom viac ako 40 medzinárodných partnerov.


Kvalitné výrobky "Made in Germany".

Z hľadiska spotreby energie, životnosti a emisií hluku patria ventily od spoločnosti Schubert & Salzer medzi najúčinnejšie na súčasnom trhu. Ich kompaktný dizajn a vysoká kvalita ovládania minimalizujú úsilie potrebné na inštaláciu a údržbu a zabezpečujú vysokú prevádzkovú a procesnú spoľahlivosť s výnimočne dlhou životnosťou.


Ventily sa používajú v chemickom a farmaceutickom priemysle, ako aj pri výrobe a spracovaní potravín a nápojov a tiež pri výrobe plastov, ocele, skla alebo papiera a v textilnom priemysle. všade tam, kde je potrebné regulovať a uzavrieť kvapalné, plynné alebo parné médiá, ponúka spoločnosť Schubert & Salzer Control Systems riešenie na mieru.

Ďalšie informácie: controlsystems.schubert-salzer.com

Viac noviniek

S novými typmi 7017 a 7027 zahŕňa teraz sortiment spoločnosti Schubert & Salzer dva guľové ve...