Katalóg

Harhues & Teufert GmbH

Harhues & Teufert GmbH

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001

Harhues & Teufert GmbH

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001

02.09.2022 10:09

Lineárny nosný systém obrobkov od spoločnosti Harhues & Teufert

Nosný systém obrobkov sa vyznačuje otočnými nosičmi obrobkov. Presné lineárne valčekové vedenie v kombinácii s vysokopevnostným ozubeným pásom s oceľovými napínacími prvkami vedie nosiče obrobkov do ľubovoľnej polohy.
Systém otočných nosičov obrobkov vám ponúka mnoho výhod:

Krátke časy cyklov
V oblasti lineárneho vedenia valčekov možno vykonávať akékoľvek obrábanie, montáž atď. Presnosť polohovania je predurčená ozubeným pásom, zdvíhanie a upevňovanie nosiča obrobku na obrábacom mieste je možné vynechať.

nízke nároky na priestor
Lineárne usporiadanie má za následok výrazne nižšie nároky na priestor ako napríklad pri rotačných stoloch. Vrátením nosičov nástrojov pod úroveň obrábania sa ušetrí ďalší priestor, a systém tak môže byť postavený veľmi úzko.

jednoduchá integrácia do existujúcich systémov
V porovnaní s rotačnými stolmi sa lineárny nosný systém obrobkov oveľa ľahšie integruje do existujúcich systémov, najmä pokiaľ ide o posuv a úber materiálu.

Flexibilný dizajn
Nový nosný systém obrobkov sa dá veľmi ľahko prispôsobiť vašim požiadavkám. K dispozícii je prakticky akákoľvek požadovaná dĺžka, vzdialenosť medzi jednotlivými nosičmi obrobkov možno ľubovoľne zvoliť, rovnako ako veľkosť a dizajn montážnych dosiek. Dva alebo viac systémov možno umiestniť vedľa seba, aby sa dali prepravovať aj väčšie obrobky. Pohon a ovládanie je možné ľubovoľne zvoliť, na požiadanie sa ponúka aj vhodné prispôsobenie (príruba).

nákladovo efektívne
Vďaka rozsiahlemu použitiu štandardných komponentov je možné nákladovo efektívne realizovať aj systémy najmä s mnohými spracovateľskými stanicami.

Viac noviniek


Otočné krúžky GAUR
Naše výrobky vyvíjame na ploche viac ako 40 000 m2...