Katalóg

ITT Enidine GmbH

22.09.2022 03:09

Spoločnosť Enidine predstavila nové tlmiče nárazov z nehrdzavejúcej ocele na Medzinárodnej výstave výrobných technológií (IMTS) v roku 2022

Nová séria tlmičov nárazov z nehrdzavejúcej ocele Corrosion Resistance (CRS) navrhnutá na absorpciu energie v náročných podmienkach Spoločnosť ITT Enidine predstavila v dňoch 12. až 17. septembra nový produktový rad

Značka Enidine, globálny líder v oblasti diferencovaných produktov a služieb pre priemysel, letecký a kozmický priemysel, obranu, železnice a dopravné trhy, predstavuje na veľtrhu International Manufacturing Technology Show (IMTS) 2022 svoj nový rad tlmičov z nehrdzavejúcej ocele Corrosion Resistance Series (CRS). Spoločnosť tento nový model ekologických tlmičov nárazov radu Enidine ECO a ECO OEM predstavila v budove McCormick Place North v Chicagu od 12. do 17. septembra.

"Týmto rozšírením spoločnosť Enidine rozširuje svoje už aj tak rozsiahle portfólio produktov na absorpciu energie o riešenie z nehrdzavejúcej ocele a ekologické riešenie pre priemyselné aplikácie v náročných podmienkach," povedal Greg Herman, riaditeľ pre priemyselný predaj spoločnosti Enidine. "Táto inovácia reaguje na potreby zákazníkov spoločnosti Enidine a vychádza z rozsiahleho výskumu a spätnej väzby od zákazníkov. Tešíme sa z tohto nového radu vysoko inžinierskych riešení odolných voči korózii, ktoré ponúkajú odolnejšie možnosti."

Nerezová oceľ je húževnatý a robustný kov, ktorý kombinuje odolnosť a ochranu proti korózii a navyše odoláva vyšším prevádzkovým tlakom a teplotám ako tradičné materiály. Rad Enidine CRS využíva tieto výhody navyše k ekologickému dizajnu s kvapalinami, ktoré sú bezpečné pre životné prostredie a dostatočne flexibilné na to, aby sa prispôsobili širokému spektru podmienok v aplikáciách absorpcie energie.

Nové tlmiče nárazov CRS od spoločnosti Enidine z nehrdzavejúcej ocele obsahujú:

Vonkajšie valcové teleso a tvrdená piestna tyč z nehrdzavejúcej ocele
Rozmerovo podobné ako obľúbené modely ECO a ECO OEM
Montážne príslušenstvo z nehrdzavejúcej ocele, ako sú napríklad zakliesňovacie matice a dorazové goliere

Prírastok do súčasného produktového radu tlmičov nárazov spoločnosti Enidine je prínosom pre priemyselné odvetvia s náročnými podmienkami prostredia, ako sú časté vysokotlakové umývacie postupy v medicíne, potravinárskom priemysle, pri balení, chemických a námorných priemyselných aplikáciách.

Viac noviniek

Navštívte nás

MRO Europe 2023

ExCEL Londýn, Spojené kráľovstvo

Stánok č....