Katalóg

OKS Spezialschmierstoffe GmbH

OKS Spezialschmierstoffe GmbH

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001:2015
  • ISO 45001:2018

OKS Spezialschmierstoffe GmbH

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001:2015
  • ISO 45001:2018

15.02.2023 00:02

Výber správneho maziva môže v strojárstve výrazne optimalizovať procesy.

Špeciálne mazivá od spoločnosti OKS nielenže zlepšujú výkon zariadení a systémov, ale spĺňajú aj normy kvality podľa normy DIN ISO 9001.

Výhody pre konštrukciu zariadení a strojov

  • Široký sortiment výrobkov a riešení z jedného zdroja Mazacie riešenia, ktoré presne spĺňajú požiadavky príslušného systému Výrazne sa zlepšuje výkonnosť zariadení a strojov
  • Obzvlášť vhodné riešenia zabezpečujú konkurenčnú výhodu Pri vývoji produktov špecifických pre danú aplikáciu.
  • Všetky výrobky OKS spĺňajú normy kvality podľa DIN ISO 9001

Optimálne mazacie riešenia pre konštrukciu zariadení a strojov

Strojárstvo sa považuje za jeden z najsilnejších segmentov nemeckého hospodárstva. Spoločnosť OKS ponúka širokú škálu mazacích riešení pre toto odvetvie priemyslu, ktoré spĺňajú najvyššie štandardy kvality a zabezpečujú bezproblémovú prevádzku zariadení a strojov. Požiadavky sú predsa vysoké: stroje, zariadenia a prevádzky musia spoľahlivo fungovať s dlhou životnosťou a spĺňať prísne bezpečnostné a hygienické predpisy. Zákon o bezpečnosti výrobkov pre technické pracovné prostriedky a spotrebné výrobky sa tu vzťahuje na všetkých nemeckých výrobcov. Všetky výrobky OKS spĺňajú tieto požiadavky na 100 %.

Široký sortiment výrobkov a riešení z jedného zdroja

Vďaka optimálnemu riešeniu mazania, ktoré je presne prispôsobené požiadavkám príslušného systému, môžu výrobcovia výrazne zlepšiť výkonnosť svojich systémov a strojov a zabezpečiť si tak rozhodujúcu konkurenčnú výhodu. Sortiment špeciálnych mazív a produktov pre chemicko-technickú údržbu spoločnosti OKS, ako aj široká ponuka služieb pokrýva veľkú časť tribologických aplikácií v strojárstve a výrobe strojov. Rozhodujúca výhoda: zákazníci dostanú všetky riešenia mazív z jedného zdroja.

Priebežný vývoj produktov špecifických pre dané aplikácie

Okrem toho spoločnosť OKS ponúka svojim zákazníkom najvyššie štandardy kvality. Skúsení pracovníci vo vývoji a výrobe podrobujú všetky mazacie riešenia rozsiahlym testom a bezpečnostným kontrolám v súlade s normou DIN ISO 9001, ktorá sa považuje za najdôležitejšiu normu v oblasti riadenia kvality a je uznávaná na národnej aj medzinárodnej úrovni. Odborníci spoločnosti OKS neustále vyvíjajú nové produkty v najmodernejších laboratóriách a optimalizujú aj existujúci sortiment. Patria sem špeciálne mazivá pre priemyselné aplikácie, ako sú pasty, oleje, lepené nátery, suché mazivá, ako aj produkty na údržbu a čistiace prostriedky.

Viac noviniek

Výrobné kapacity výrobcov mrazených výrobkov sú už niekoľko mesiacov vyťažené na maximum a je nevyhnutné predchádzať výpadkom a poruchám strojov. Profesionálna údržba sa preto čoraz viac stáva rozhodujúcim faktorom úspechu

Správne mazivo pre každé použitie.

Platí to najmä pre komunálne aplikácie, kde sa kladú v...