Katalóg

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

16.08.2023 01:08

Pre bezpečnostné aplikácie: Snímače PROFIsafe

Nové snímače PROFIsafe založené na platforme priemyselného Ethernetu.
Priemyselný Ethernet nadobúda v automatizácii a najmä v oblasti funkčnej bezpečnosti čoraz väčší význam. Na základe vlastnej modulárnej a vysoko výkonnej platformy snímačov priemyselného Ethernetu už spoločnosť Kübler implementovala snímač PROFINET. Teraz spoločnosť Kübler predstavuje svoj prvý bezpečný snímač priemyselného Ethernetu: Sendix S58 PROFIsafe s certifikátom SIL3/PLe.

Ako ďalší krok v rozširovaní nového radu snímačov predstavuje spoločnosť Kübler nový snímač Sendix S58 PROFIsafe s certifikátom SIL3. Snímač prenáša až 15 bitov bezpečných alebo až 24 bitov nebezpečných, ako aj plne redundantné viacotáčkové informácie s 12 bitmi bezpečnými. Vďaka architektúre platformy sa realizuje v úplne rovnakom vyhotovení ako snímač F58 PROFINET. Sendix S58 PROFIsafe je vybavený najnovšími profilmi (PROFINET v2.35 / PROFIsafe profil v2.6, PROFIdrive profil v4.2, ENCODER profil v4.2,).
Snímač zodpovedá Encoder Class 4 a poskytuje získané meracie a diagnostické údaje prostredníctvom štandardných bezpečnostných telegramov 36/37. Vďaka integrovanému webovému serveru je nový Sendix S58 100 % odolný voči budúcnosti. Značka Sendix bola v spoločnosti Kübler vždy symbolom najvyššej úrovne robustnosti a spoľahlivosti. Vďaka robustnej nosnej konštrukcii v prevedení Safety-LockTM a vysokému stupňu krytia až do IP67 sú nové snímače PROFIsafe vhodné pre takmer všetky aplikácie.

Koncepcia platformy v oblasti funkčnej bezpečnosti ponúka osobitné výhody
Viacotáčkové snímače S58 sú vybavené viacotáčkovými prevodmi. Vďaka novému dizajnu bez klasického krytu zbernice sú nové snímače priestorovo úsporné, a preto sú ideálne aj pre tie najtesnejšie inštalačné priestory. je možné realizovať aj špeciálne požiadavky zákazníkov; na strane firmvéru aj hardvéru: od špeciálnych predvolených konfigurácií, dodatočných telegramov, schválení (Ex 2/22), povrchovej ochrany pre extrémne požiadavky až po voliteľné funkcie.
Pre spoločnosť Kübler je "životaschopnosť v budúcnosti" špeciálnou vlastnosťou tejto novej platformy priemyselného Ethernetu. Nové verzie firmvéru sa dajú nainštalovať priamo prostredníctvom aktualizácie. To sa vykonáva rýchlo a jednoducho prostredníctvom integrovaného webového servera v snímači. Používatelia tak majú možnosť splniť budúce požiadavky v aplikácii. Túto vlastnosť dopĺňa aj použitie najnovších/najnovších protokolových stackov, ktoré tak so sebou prinášajú podstatne viac funkcií.

Aplikácie

Všeobecné strojárstvo, skladová logistika, divadelný priemysel, žeriavy, prístavné žeriavy, intralogistika - AGV, zakladače, dopravníková technika, zdvíhacie/nožníkové stoly, robotika, lodná doprava.

Viac noviniek

Tešíme sa na stretnutie s vami na

Veľtrhu Sindex v Berne


Hala...

Systémy meracích koliesokSystémy na meranie rýchlosti, zisťovanie pol...

Vďaka včasným technologickým diskusiám vzniklo riešenie s pridanou hodnotou, ktoré je odolné voči budúcnosti.
Vhodné rotačné snímače, drôtové snímače a LCD dotykové displeje pre vašu aplikáciu.
Modulárna platforma snímačov Sendix Plus mení katalógové produkty na aplikácie