Katalóg

RUKO GmbH Präzisionswerkzeuge

RUKO GmbH Präzisionswerkzeuge

  • DIN EN ISO 9001

RUKO GmbH Präzisionswerkzeuge

  • DIN EN ISO 9001

12.01.2024 01:01

Novinka: ULTIMATECUT Countersink 4S - Rýchly. Sharp. Výkonný. Senzačný.

Môžete hovoriť o skutočnej inovácii v oblasti zápustiek? Dokážete skutočne urobiť profesionálny záhlbník viditeľne - a čo je dôležitejšie - výrazne lepší? Stručne povedané, dá. Nový zverák RUKO ULTIMATECUT 4S je toho dôkazom a úplne mení interpretáciu zveráka. Pracuje rýchlejšie, efektívnejšie, šetrí energiu a je tiež mnohonásobne odolnejšie ako bežné záhlbníky

Kužeľový záhlbník bol inšpiráciou už v roku 2017, keď bol na trh uvedený nový produktový rad ULTIMATECUT pre náročné výsledky v obchode a priemysle.

A s novým záhlbníkom ULTIMATECUT 4S teraz spoločnosť RUKO ďalej rozširuje rad vysoko presných nástrojov pre profesionálne aplikácie.

Už na prvý pohľad je to viditeľné: ULTIMATECUT záhlbník 4S má štyri rezné hrany namiesto obvyklých troch, a ak sa pozriete bližšie, všimnete si aj druhý zásadný rozdiel: nerovnomerné rozdelenie rezných hrán so špeciálne vyvinutou reznou geometriou.

Nový ULTIMATECUT 4S však v praxi skutočne ukazuje, aká sila sa za ním skrýva.

Doslova sa zažerie do materiálu a ohromí obrovským úberom materiálu. Vďaka štyrom rezným hranám sú sily rozložené, čím vzniká výnimočne hladký chod a - vynikajúci obraz zahlbovania bez rušivých stôp po chvoste.

Vďaka až 3-krát vyššej rýchlosti obrábania a životnosti nástroja, ktorá umožňuje až 3-krát viac zahlbovania jedným nástrojom, dokazujú výnimočný výkon nového zahlbovača aj údaje z interných výsledkov testov RUKO.

Najmä pri použití v akumulátorových vŕtačkách umožňuje nový ULITMATECUT 4S po prvýkrát dokonca zahlbovanie až do priemeru 40 mm, ktorý bol doteraz vyhradený výlučne pre stacionárne nástroje.

Nový zahlbovač ULITMATECUT 4S je k dispozícii u špecializovaných predajcov v priemeroch od 10,4 do 40 mm.

Okrem toho sú nové zahlbovače ponúkané s RUKO nano Technology alebo skrátene RUnaTEC, povlakom špeciálne vyvinutým spoločnosťou RUKO.

Viac noviniek

21.02.2023 10:00

Je čas na prehodnotenie.
Znečistenie našej planéty plastmi