Katalóg

Perndorfer Maschinenbau KG

Perndorfer Maschinenbau KG

  • ISO 9001:2015

Perndorfer Maschinenbau KG

  • ISO 9001:2015

31.01.2024 18:01

Systém rezania vodným lúčom od spoločnosti Perndorfer Maschinenbau

Spoločnosť Perndorfer Maschinenbau je tým správnym partnerom, keď sa vyžaduje moderný systém rezania vodným lúčom a stroj na mieru. Od založenia našej spoločnosti v roku 1985 sa naša práca vyznačuje snahou o vysokú kvalitu výrobkov a spokojnosť zákazníkov. Náš prvý systém na rezanie vodným lúčom sme vyvinuli už v roku 1991 a odvtedy sa nám darí modernizovať a rozširovať sortiment. Variant rezania čistou vodou je vhodný na rezanie mäkších materiálov, ako je pena a koža. Abrazívne rezanie vodným lúčom je tou správnou technológiou pre tvrdšie materiály, ako je keramika alebo kov.
Kúpte si správny systém na rezanie vodným lúčom

Ktorý systém na rezanie vodným lúčom je najvhodnejší pre vaše účely, závisí nielen od typu materiálu, ale aj od požadovaného rezného výkonu a ďalších aspektov. V kategórii rezania vodným lúčom rozlišujeme šesť skupín výrobkov: WSS RW - čistá voda / čistá voda, stroje na spracovanie rúr (WSS Tube), systémy v portálovom vyhotovení (WSS Portal), zariadenia v konzolovom vyhotovení (WSS Cantilever), systémy na spracovanie plochých rúr (WSS Combi) a špeciálne stroje WSS pre individuálne požiadavky zákazníka. Pri výbere systému na rezanie vodným lúčom na mieru môžete od nás očakávať kompetentné a zrozumiteľné poradenstvo.
Všetko o systémoch na rezanie vodným lúčom

Kúpa systému na rezanie vodným lúčom je najdôležitejším predpokladom na rezanie materiálov na požadovanú veľkosť. Moderný rezací systém v prípade potreby dopĺňajú periférne zariadenia. Sortiment periférnych zariadení Perndorfer WSS siaha od čerpadiel a úpravní vody až po dopravníky abrazíva. O tom niet pochýb - len funkčný a užívateľsky prívetivý riadiaci systém umožňuje optimálne využitie zvoleného systému vodného rezania. Preto si u nás môžete kúpiť systém vodného rezania, ktorý je vybavený vysokokvalitným riadiacim softvérom stroja.

Kúpte si systém vodného rezania a užite si zdvorilý servis

Skúsení odborníci a vynikajúci servis sú potrební práve preto, že pri kúpe systému vodného rezania je potrebné zvážiť mnoho bodov. Sme tu pre vás, ak potrebujete poradiť s výrobkami alebo celkovými koncepciami riešení. Ponúkame príslušné technické a mechanické školenia, aby ste vy a vaši zamestnanci boli oboznámení s vybraným systémom rezania vodným lúčom.
Chcete si kúpiť systém rezania vodným lúčom na mieru od odborníka? Tešíme sa na vaše telefonické alebo e-mailové otázky, aby sme sa mohli postarať o váš projekt.

Viac noviniek

Tešíme sa, že nás navštívite na 26. medzinárodnom technologickom veľtrhu pre spracovanie plechu (...

Spoločnosť Perndorfer Maschinenbau "modernizuje" staré zariadenia a stroje.

Vybavené nový...