Katalóg

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

06.03.2024 01:03

Systémové riešenia pre intralogistiku od RK Rose+Krieger

Komplexné portfólio produktov pre vnútorný tok tovaru

Používaním optimalizovaných pracovných a dopravných systémov podniky chránia zdravie svojich zamestnancov a šetria čas a náklady vo výrobe. Vďaka modulárnemu systému s viac ako 50 000 jednotlivými komponentmi ponúka RK Rose+Krieger ideálny základ pre systémové riešenia na mieru v oblasti intralogistiky pre dokonalé vnútorné materiálové toky. Záujemcovia z radov návštevníkov veľtrhu sa môžu na veľtrhu LogiMAT 2024 v Stuttgarte dozvedieť viac o širokej ponuke riešení výrobcu z Mindenu.

Intralogistika je kľúčovým faktorom ekonomického úspechu podniku. O to dôležitejšie je, aby boli pracovné stanice a prepravné systémy optimálne prispôsobené príslušnej aplikácii. Široké portfólio produktov RK Rose+Krieger umožňuje sofistikované systémové riešenia, pomocou ktorých možno optimalizovať vnútorný tok materiálu. Komponenty sú dokonale zladené a série sú navzájom kompatibilné.

Prepravné vozíky a mobilné skladovacie systémy na mieru

Pre vnútropodnikový tok materiálu je potrebné skladovať a prepravovať najrôznejšie komponenty a nástroje. Preto sú vozíky na materiál a skladovacie systémy, ktoré sú dokonale prispôsobené príslušnej úlohe, predpokladom bezproblémovej výroby. Pomocou modulárneho systému výrobkov od spoločnosti RK Rose+Krieger možno vyrobiť individuálne prepravné vozíky a skladovacie systémy na optimalizáciu toku materiálu. Tie sa dajú podľa potreby prispôsobiť, rozšíriť alebo úplne pretvoriť na nové systémy.


Systémy montážnych pracovísk prispôsobené konkrétnym úlohám

Požiadavky na priemyselné montážne pracoviská sú rovnako individuálne ako výrobky, ktoré sa na nich vyrábajú. Musia nielen odbremeniť zamestnancov od fyzicky namáhavých alebo monotónnych úloh, ale aj prispieť k bezpečnej a bezchybnej realizácii pracovných procesov. Často je dokonca potrebné integrovať ich do digitálneho sveta práce. Okrem toho musí byť zaručená bezpečnosť montáže aj v prípade výmeny zamestnancov, čo je rozhodujúcim faktorom najmä v súvislosti so zabezpečením kvality. Významnú úlohu tu zohrávajú prístupy LEAN a podporné asistenčné systémy. Pomocou riešení od spoločnosti RK Rose+Krieger je možné nakonfigurovať montážne pracoviská špecifické pre danú úlohu, pripravené na použitie, od jednoduchých štandardných pracovných stolov až po (čiastočne) automatizované high-tech pracoviská s podporou robotov a optickými asistenčnými systémami.


Veľtrh LogiMAT

Spoločnosť RK Rose+Krieger sa na veľtrhu LogiMAT tento rok predstavuje po prvýkrát. Od 19. do 21. marca sa môžu záujemcovia na medzinárodnom veľtrhu intralogistických riešení a riadenia procesov dozvedieť viac o systémových riešeniach výrobcu z Mindenu. Dodávateľ kompletného sortimentu predstaví svoje komplexné portfólio produktov pre vnútorný tok tovaru vo veľtržnom centre v Stuttgarte v hale 1 Gallery, stánok 1GA81.




Viac noviniek

Odolnosť voči teplote a korózii
Nové posuvné vodidlá s prispôsobeným polohovaním

01.06.2023 01:05

Zmena v riadení
Björn Riechers preberá vedenie spoločnosti RK Rose+Krieger GmbH od Dr. Gregora Langera
SensorBoard - alternatíva k optickým metódam polohovania

19.10.2022 01:00

Spoločnosť RK Rose+Krieger rozšírila svoje príslušenstvo pre jednodielne plastové rúrkové spojky RK Light Clamps s veľkosťou 30 mm. Pri použití so systémovými zostavami zaručuje nový zámok proti skrúteniu Anti-Twist časovo úspornú montáž a jednoduché nastavenie konštrukcie. Systém z eloxovanej hliníkovej rúrky (priemer 30 mm) so štyrmi profilovými drážkami v uhlovej vzdialenosti 90° a čiernymi plastovými sponami zo zosilneného polyamidu možno voľne kombinovať so všetkými jednodielnymi svorkami RK Light Clamps veľkosti 30 mm v uzavretom vyhotovení. Ďalšia výhoda: V porovnaní s bežnými plechovými svorkami sa výrazne ľahšie vyrovnáva a montuje.