Katalóg

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

28.02.2024 05:02

Neobmedzené možnosti programovania motorov

Vďaka faceliftu programovacieho prostredia MotionCode od spoločnosti nexofox je teraz programovanie inteligentných motorov ešte jednoduchšie a decentralizované automatizačné architektúry už nemajú žiadne obmedzenia.

Spoločnosť Dunkermotoren, značka AMETEK, neustále vyvíja svoje riešenia technológie pohonu pod kľúčovými slovami decentralizácia, modularita a flexibilita. v roku 2021 vlastná značka IIoT nexofox zverejnila programovacie prostredie MotionCode. To ponúka zákazníkom softvérové funkcie, ktoré ďaleko presahujú rámec hardvéru motora a umožňujú realizáciu decentralizovaných a modulárnych architektúr automatizácie.

S najnovším faceliftom sa používateľ posunul ešte viac do centra. "Cieľom bolo čo najviac zjednodušiť realizáciu nových projektov MotionCode," vysvetľuje Markus Weishaar, riaditeľ IIoT & Services v spoločnosti Dunkermotoren. "Naši zákazníci majú teraz k dispozícii oveľa jednoduchšie a intuitívnejšie používateľské rozhranie," hovorí Weishaar.

Konkrétne to znamená, že základné funkcie sú integrované ešte hlbšie a možno ich vykonávať bez akýchkoľvek okľuk. Napríklad sťahovanie do motora sa môže vykonávať priamo z vývojového prostredia a bez použitia ďalších nástrojov, pretože prostredie priamo rozpoznáva pripojené pohony. Zároveň boli s faceliftom integrované úplne nové funkcie, ako napríklad ladenie. Vďaka tomu je možné vykonávať komplexnú opravu chýb v zdrojovom kóde z vývojového prostredia, čím sa výrazne zjednodušuje a urýchľuje vývoj.

V budúcich verziách by tiež malo byť možné programovať viacero motorov priamo v jednom projekte namiesto toho, aby sa pre každý motor musel vytvárať samostatný MotionCode. Aktuálne prostredie MotionCode je ako obvykle k dispozícii na bezplatné stiahnutie na domovskej stránke spoločnosti Dunkermotoren. Začnite ešte dnes a uvoľnite silu prostredia MotionCode. Ste nováčik v programovaní? Žiadny problém! Odborníci zo spoločnosti nexofox vám radi pomôžu a implementujú vaše aplikácie v MotionCode podľa vašich požiadaviek.

Viac noviniek

Spoločnosť Dunkermotoren vydáva nové číslo svojho časopisu Motion Journal "mo

Od 14. do 17. mája 2024 otvorí výstava Interclean v Amsterdame...

Nový snímač s vysokým rozlíšením od spoločnosti Dunkermotoren pre najvyššie požiadavky na presnosť
od 16. do 18. apríla 2024 na veľtrhu Messe Frankfurt, stánok A171.

Široko používaný a všestranný - bezkartáčový motor BG 75 od spoločnosti Dunkermotoren, značky AME...

Spoločnosť Dunkermotoren, značka spoločnosti AMETEK, uviedla na trh nový rad vysoko výkonných lineárnych motorov s označením SL 38. Ako verzia z nehrdzavejúcej ocele ServoLine 38 STL (Stainless Steel) zaujme najvyššou kvalitou materiálu a odolnosťou