Katalóg

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

13.03.2024 01:03

Spoločnosť Dunkermotoren prvýkrát vystavuje na výstave Passenger Terminal Expo

od 16. do 18. apríla 2024 na veľtrhu Messe Frankfurt, stánok A171.

v roku 2024 sa na výstave Passenger Terminal Expo po prvýkrát predstaví značka Dunkermotoren, ktorá je súčasťou spoločnosti AMETEK. Najväčší svetový veľtrh pre plánovanie a prevádzku letísk sa koná každý rok na inom mieste a v roku 2024 privíta svojich návštevníkov vo Frankfurte nad Mohanom.

Riešenia pohonu na letiskovom veľtrhu?

Na prvý pohľad sa zdá, že je trochu prekvapujúce nájsť spoločnosť Dunkermotoren medzi vystavovateľmi na PTE. Výrobky tohto výrobcu pohonnej techniky sa však už roky používajú v rôznych aplikáciách letiskovej automatizácie. Napríklad v rôznych prístupových systémoch a personálnych zámkoch, ktoré regulujú pohyb cestujúcich a umožňujú prístup do nástupného priestoru a iných zabezpečených oblastí len oprávneným osobám. Uverejnením normy EN17352 v roku 2022 boli po prvýkrát definované normy pre požiadavky a skúšobné postupy pre zariadenia na kontrolu prístupu s elektrickým pohonom. Pohonné riešenia spoločnosti Dunkermotoren už plne vyhovujú tejto norme, a preto môžu podporiť výrobcov príslušných produktov pri plnení nových požiadaviek.

individuálne konfigurovateľné kompletné pohony ponúkajú okrem systémov kontroly prístupu aj širokú škálu aplikácií v oblasti manipulácie s batožinou. Riešenia pohonov Dunkermotoren sa používajú na prepravu batožiny od odbavenia, cez krátkodobé uskladnenie v systéme Early Baggage System (EBS) až po distribúciu po pristátí. Kompaktná konštrukcia, sieťové prepojenie prostredníctvom bežných zbernicových systémov a špeciálne programovateľné profily pohybu otvárajú nespočetné oblasti použitia v automatizácii letísk. presvedčte sa sami v osobnej diskusii a výmene názorov na veľtrhu PTE.

Riešenia na mieru pre systémy kontroly prístupu a manipulácie s batožinou nájdete od 16. do 18. apríla 2024 na veľtrhu Messe Frankfurt, stánok A171.

Viac noviniek

Spoločnosť Dunkermotoren vydáva nové číslo svojho časopisu Motion Journal "mo

Od 14. do 17. mája 2024 otvorí výstava Interclean v Amsterdame...

Nový snímač s vysokým rozlíšením od spoločnosti Dunkermotoren pre najvyššie požiadavky na presnosť
Vďaka faceliftu programovacieho prostredia MotionCode od spoločnosti nexofox je teraz programovanie inteligentných motorov ešte jednoduchšie a decentralizované automatizačné architektúry už nemajú žiadne obmedzenia.

Široko používaný a všestranný - bezkartáčový motor BG 75 od spoločnosti Dunkermotoren, značky AME...

Spoločnosť Dunkermotoren, značka spoločnosti AMETEK, uviedla na trh nový rad vysoko výkonných lineárnych motorov s označením SL 38. Ako verzia z nehrdzavejúcej ocele ServoLine 38 STL (Stainless Steel) zaujme najvyššou kvalitou materiálu a odolnosťou